1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Blue Air a început anularea unor zboruri, din cauza Brexitului

Compania aeriană Blue Air a anulat mai multe zboruri de pe aeroportul John Lennon din Liverpool, din cauza incertitudinilor care planează în jurul ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, relatează Liverpool Echo, potrivit Digi24.ro.

14 feb, 2019 | Digi24.ro

Compania românească a anulat zboruri din sau spre Alicante, în Spania, și Roma, miercuri, însă biletele pentru aceste destinații sunt în continuare disponibile pe site-ul Blue Air.

Zborurile au fost anulate cu doar câteva zile înainte de data la care ar fi trebuit să decoleze. Măsura a afectat numeroși pasageri, atât cei care urmau să plece din Liverpool, cât și pasageri ale căror zboruri de întoarcere au fost anulate. Garreth Hill, unul dintre pasageri, spune că a primit un e-mail de la Blue Air în care era informat că zborul său spre Roma, în februarie, este anulat, însă nu a primit nicio altă explicație. Hill plănuise o vacanță în Italia cu soția lui și cumpărase biletele drept cadou de Crăciun, însă acum a rămas fără zbor, cu banii deja plătiți pe cazare și spune că nu știe cum va ajunge la destinație, potrivit Digi24.ro. 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO