Blue Air a introdus începând de astăzi cursa București – Praga în Orarul de Vară 2021

Compania Blue Air a anunțat sâmbătă că începând din dată de 21 mai a introdus noua rută București – Praga în Orarul de Vară 2021. Blue Air va opera până la cinci servicii săptămânale între București și Praga, prețurile biletelor fiind stabilite începand de la 19,99 de euro / segment, cu taxe incluse. Toate rezervările includ opțiunea de schimbare gratuită a datelor de zbor o dată, în cazul în care intervin modificări ale planurilor de călătorie.
Ion Dobreanu - sâm, 22 mai 2021, 11:19
Blue Air a introdus începând de astăzi cursa București – Praga în Orarul de Vară 2021

În cadrul strategiei de poziționare că prima opțiune de transport aerian ultra-low-cost pentru români, Blue Air se concentrează pe extinderea rețelei de rute interne și internaționale și pe deservirea aeroporturilor principale ale Europei, oferind conexiuni eficiente cu destinațiile de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru cel de business.

Blue Air a inaugurat ruta București – Praga, aeronava fiind întâmpinată pe Aeroportul Václav Havel cu tradiționalul salut al tunurilor de apă. Compania va opera 3 servicii pe săptămâna între București – Praga, urmând că, începând din luna iulie 2021, frecvența serviciilor să crească la 5 zboruri pe săptămâna.

Citește și: Blue Air introduce două zboruri zilnice din București către Londra Heathrow începând cu 30 aprilie (economica.net)

„Suntem încântați să inaugurăm ruta ultra-low-cost București – Praga, venind în întâmpinarea cerințelor clienților noștri, care acum se pot bucura de opțiuni de călătorie la prețuri cât mai accesibile. Între cele două capitale există puternice legături culturale, de familie, de sport și turism, precum și de afaceri; cu noile tarife și o calitate a serviciilor pe măsură, vrem să triplăm volumul actual al traficului și să ajugem chiar la servicii zilnice pe această rută. Pe lângă zborul direct Praga – București, clienții noștri din Praga pot călători prin zboruri de conexiune și către alte destinații Blue Air din România: Cluj, Iași, Timișoara și Suceava,” a declarat Krassimir Tanev, directorul comercial al Blue Air.

Despre Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 de milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATĂ) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Citește și: Blue Air lansează trei noi pachete tarifare cu beneficii suplimentare (economica.net)

Te-ar mai putea interesa și
Florian Neagu (BNR): Finanţarea prin datorii comerciale a ajuns la 30% din PIB, faţă de 45% acum un deceniu
Florian Neagu (BNR): Finanţarea prin datorii comerciale a ajuns la 30% din PIB, faţă de 45% acum un deceniu
Finanţarea prin datorii comerciale a ajuns la valoarea de 300 de miliarde de lei, cam 30% din PIB, comparativ cu aproape 45% din PIB acum un deceniu, a declarat, joi, Florian Neagu, director adjunct......
Ministerul Finanţelor a atras 221,3 de milioane de lei de la bănci
Ministerul Finanţelor a atras 221,3 de milioane de lei de la bănci
Ministerul Finanţelor (MF) a împrumutat, joi, 221,3 de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni ...
Nou exponat spectaculos la Țiriac Collection: Mercedes-Benz AMG GT Black Series
Nou exponat spectaculos la Țiriac Collection: Mercedes-Benz AMG GT Black Series
Octombrie a adus un nou exponat la Țiriac Collection: un Mercedes-Benz AMG GT Black Series produs în anul 2021, model super-sport ...
Autostrada Sibiu – Pitești: Lucrările la secțiunea 1 Sibiu – Boița, realizate în proporție de peste 48% VIDEO
Autostrada Sibiu – Pitești: Lucrările la secțiunea 1 Sibiu – Boița, realizate în proporție de peste 48% ...
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat joi imagini noi de pe șantierul lotului ...