Blue Air își extinde parteneriatul cu Navitaire, pentru a introduce soluții personalizate pentru călători

Compania Blue Air a anunțat joi prin intermediul unui comunicat că și-a extins parteneriatul cu Navitaire, o subsidiară a grupului spaniol Amadeus. Conform condițiilor acordului, Blue Air va continua să utilizeze platforma digitală de rezervări New Skies® a Navitaire ca sistem de servicii pentru pasageri (PSS) și va adăuga soluțiile Navitaire de optimizare a prețurilor și aplicația GoNow, pentru a oferi pasagerilor informații în ziua plecării.
Economica.net - joi, 12 nov. 2020, 17:49
Blue Air își extinde parteneriatul cu Navitaire, pentru a introduce soluții personalizate pentru călători

Blue Air își extinde utilizarea soluțiilor Navitaire pentru a oferi cea mai bună experiență Ultra Low Cost și pentru a-și crește capabilitățile de personalizare, retail, precum și platforma digitală și de date. Prin New Skies, Blue Air va oferi clienților săi o experiență digitală performanță, multichannel, care îmbunătățește procesul de rezervare atât a zborurilor, cât și a serviciilor auxiliare.

De asemenea, compania aeriană va oferi o experiență îmbunătățită la aeroport prin aplicația intuitivă proprie sistemului GoNow pentru ziua plecării, integrată cu instrumente de gestionare individuala, pentru a oferi pasagerilor servicii rapide și confortabile. Solutiile New Skies și GoNow sunt integrate pentru eficienta maxima, trasatura comuna tuturor soluțiilor Navitaire.

Blue Air va mai implementa soluția de optimizare a prețurilor la serviciile auxiliare de la Navitaire, bazată pe machine learning, pentru a oferi experiențe personalizate și a mari performanța vânzărilor și a veniturilor din servicii auxiliare. Soluțiile digitale și în timp real ale Navitaire sunt ușor accesibile pe toate platformele integrate, creând infratructura necesară pentru ca Blue Air să devină o companie aeriană de maxima performanță digitală.

„Cu Navitaire, avem un partener de încredere în misiunea noastră de a deveni prima alegere în segmentul ultra-low-cost pe piețele pe care le deservim, bazându-ne pe extinderea strategică a capacităților noastre de retail digital și pe crearea celei mai bune experiențe de calatorie pentru clienții nostri”, a spus Krassimir Tanev, Director Comercial, Blue Air.

„Suntem nerăbdatori să oferim clienților noștri soluții digitale de neegalat, inclusiv servicii mobile performante în viitorul apropiat”, a adaugat Tanev

„Navitaire este încântat să extindă parteneriatul cu Blue Air și sa continue sa construiasca pe baza colaborarii noastre de lungă durată”, a declarat David P. Evans, CEO Navitaire.

„Soluțiile Navitaire au fost gândite încă de la început pentru retail digital și sustin dezvoltarea multor dintre cele mai de succes LCC-uri, ULCC-uri și operatori hibrizi din întreaga lume. Suntem mândri de tehnologia avansată si de eficacitatea dovedita a soluțiilor noastre, contribuind astfel la consolidarea poziției de lider în Europa a Blue Air”, a precizat Evans.

 

Despre Blue Air:

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost – Low Complexity și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.
Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Despre Navitaire

Navitaire este o companie membră a grupului Amadeus care furnizează tehnologice de ultima ora în industrie care susțin creșterea, profitabilitatea și inovația a peste 60 de companii aeriene și feroviare din întreaga lume, care au transportat un total de 819 milioane de pasageri în 2019, inclusiv multe dintre cele mai de succes companii aeriene low-cost și hibride din lume. Navitaire oferă o paleta completă de soluții axate pe generarea de venituri și pe eficientizarea costurilor în domeniile rezervărilor, vânzărilor de ancillaries, retentiei clientilor, gestionării veniturilor, contabilității veniturilor și business intelligence. Navitaire are birouri în America de Nord, Europa, Asia și Australia și este deținută în întregime de Grupul Amadeus. 

 

 

Te-ar mai putea interesa și
21 de milioane de euro din PNRR pentru valorificarea gunoiului de grajd. Ghidul de finanțare a fost publicat astăzi
21 de milioane de euro din PNRR pentru valorificarea gunoiului de grajd. Ghidul de finanțare a fost publicat astăzi
Ghidul de finanţare pentru investiţii în capacităţi de producţie a energiei din biogaz pe bază de gunoi de grajd, cu alocare financiară de aproape 21 milioane de euro prin Planul Naţional de......
Polonia va construi 800 de tancuri şi va stimula industria naţională de armament
Polonia va construi 800 de tancuri şi va stimula industria naţională de armament
Ministrul apărării polonez, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a anunţat vineri intenţia guvernului său ca 820 din cele 1.000 ...
Iranul dă de înţeles că nu va răspunde presupusului atac al Israelului
Iranul dă de înţeles că nu va răspunde presupusului atac al Israelului
Armata iraniană a dat de înţeles vineri că nu va răspunde presupusului atac cu drone suferit în noaptea de joi spre ...
Rusia îşi accelerează producţia de tancuri şi lansatoare de rachete termobarice – Şoigu
Rusia îşi accelerează producţia de tancuri şi lansatoare de rachete termobarice – Şoigu
Ministrul apărării rus Serghei Şoigu a declarat vineri că ţara sa îşi accelerează producţia de tancuri şi de sisteme ...