Blue Air își încheie pe 31 octombrie campania care oferă o schimbare gratuită inclusă în prețul biletului

Transportatorul aerian Blue Air a anunțat că după mai mult de un an în care a oferit o schimbare gratuită a datelor de călătorie inclusă în toate rezervările va pune capăt acestei promoții prelungite începând cu data de 31 octombrie 2021.
Ion Dobreanu - mar, 19 oct. 2021, 20:29
Blue Air își încheie pe 31 octombrie campania care oferă o schimbare gratuită inclusă în prețul biletului

Odată cu relaxarea treptată a restricțiilor și cu succesul inregistrat de implementarea protocoalelor de călătorie bazate pe certificatul verde, Blue Air este optimist in ceea ce priveste revenirea la normalitate, pasagerii vaccinați putandu-se bucura din nou de predictibilitate în planificarea călătoriei.

Campania actuală oferă tuturor clienților opțiunea de a-și schimba datele de călătorie o dată, gratuit, pentru toate rezervările noi efectuate pe site-ul companiei și în aplicația Blue Air până la 31 octombrie 2021. Prin integrarea acestei opțiuni în toate rezervările, firma a urmărit să restabilească încrederea pasagerilor în zbor, venind in intampinarea nevoilor de flexibilitate și libertate de mobilitate, în contextul pandemiei COVID-19, se specifică în comunicatul companiei.

Oferta este valabilă pentru toate rezervările efectuate până la 31 octombrie 2021, pentru toate zborurile și destinațiile Blue Air. Datele de călătorie pot fi modificate gratuit o singură dată, plătind doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Pentru rezervările noi efectuate începând cu 1 noiembrie, pasagerii nu vor mai putea să-și schimbe biletele de călătorie fără să plătească taxa de modificare.

Cu toate acestea, clienții companiei vor putea continua sa se bucure de confortul emoțional al serviciului Flex, deoarece opțiunea va fi disponibilă pentru cumpărare în timpul procesului de rezervare. Începând cu 1 noiembrie 2021, pasagerii Blue Air vor putea adăuga serviciul Flex la rezervare, contra cost, avand astfel relaxarea dorita atunci când își planifică vacanțele în avans.

Despre Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, compania a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Firma este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi din consumul tuturor sondelor din România
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi ...
Petrom a mai deschis recent două mici centrale electrice de tip “gas to power” și a ajuns astfel la 40 de astfel de ...
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan:  Aţi preferat marketingul!
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan: Aţi preferat marketingul!
Adrian Câciu i-a replicat primarului general al Capitalei Nicuşor Dan care a precizat că ar dori o întâlnire cu ministrul ...
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Preţurile la energie în Europa au doborât record după record încă înainte de venirea iernii şi această criză se ...