1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Bobby Păunescu: Contractul cu Ming Yang Wind Power Group, o investiție chineză de 400 milioane dolari

Contractul semnat luni, la Palatul Victoria, între compania chineză Ming Yang Wind Power Group și Romanian Păunescu Corporation pentru investiții în centrale eoliene și echipamente de export va conduce la crearea a peste 1.300 de locuri de muncă și reprezintă o investiție de peste 400 de milioane de dolari, a declarat Bobby Păunescu, președintele companiei românești.

25 noi, 2013 | Mediafax

Bobby Păunescu a precizat, la Palatul Victoria, că parcul eolian, care va avea o putere de 200 MW, va fi realizat în următoarele 11 luni în zona Vaslui-Huși, în baza unei investiții a părții chineze în valoare de 403 milioane dolari.

Partea română este cea care a asigură elementele de infrastructură ale proiectului, a adăugat Păunescu.

Potrivit omul de afaceri, proiectul va conduce și la crearea de 1.300 de locuri de muncă.

Bobby Păunescu a menționat ca un aspect ce a contribuit la realizarea acestui parteneriat recunoașterea de care se bucură producțiile cinematografice realizate prin intermediul caselor sale de film, "Mondragon Movies" și "Solar Pictures", unele dintre pelicule fiind premiate în China.

Păunescu a mai spus că parteneriatul cu firma chineză va continua și în domeniul agriculturii, în sectoare precum zootehnia și producția de biomasă.

Nu în ultimul rând, Bobby Păunescu s-a declarat bucuros că parafarea contractului între firma pe care o conduce și compania chineză a fost introdusă pe agenda semnării la Palatul Victoria între Guvernele României și Chinei a mai multor documente de colaborare bilaterală în domeniile energiei, agriculturii, economiei, IT și culturii.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO