1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

News

Boc întrebat despre raportul de audit în MDRT: Nu sunt expert în capace de toaletă

Fostul premier Emil Boc a declarat, luni, întrebat despre raportul de audit în MDRT, pentru perioada 2009-2012, că nu este "expert în achiziţii publice pentru capace de toaletă" şi că l-ar interesa să ştie câte săli de sport sau bazine de înot au fost începute în guvernarea Tăriceanu.

23 iul, 2012 | Mediafax

Fostul premier Emil Boc a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă la Cluj, cum comentează raportul de audit în MDRT a cărui concluzie a fost, potrivit ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, că a avut loc un "jaf cu banul public", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Boc a răspuns că nu este expert în achiziţii publice pentru capace de toaletă.

"Nu sunt expert în achiziţii publice pentru capace de toaletă, aşa cum am văzut că reprezintă unul din obiectivele raportului de audit. M-ar interesa să ştiu câte săli de sport sau bazine de înot au fost începute în guvernarea Tăriceanu şi continuate în guvernarea după 2009 şi atunci poate am avea o imagine corectă asupra acelui raport de audit", a declarat Emil Boc.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a prezentat, luni, concluziile unui raport de audit în MDRT pentru perioada în care conducerea instituţiei a fost asigurată pe Elena Udrea (PDL).

Potrivit ministrului, concluzia raportului de audit în MDRT, pentru perioada 2009-2012, în ceea ce priveşte Compania Naţională de Investiţii (CNI) şi PNDI, este că a avut loc un "jaf cu banul public".

Eduard Hellvig a declarat că planurile de achiziţii ale MDRT pentru perioada respectivă au inclus cumpărarea de capace de toaletă în valoare de 15.000 de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO