1EUR = 4.8747 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Bolt, fosta Taxify, va intra pe piaţa serviciilor de livrare de mâncare

Bolt, cea mai mare platformă europeană de transport la cerere, şi-a anunţat intenţia de a lansa un serviciu de livrare de mâncare pe principalele pieţe din Europa şi Africa unde aceasta operează.

21 mar, 2019 | | ECONOMICA.net

Serviciul de livrare de mâncare va fi lansat în această vară, inițial în Estonia, Finlanda și Africa de Sud. Compania nu precizează dacă şi când serviciul va fi disponibil în România.

„În prezent, dorim să aplicăm aceeași filozofie în domeniul livrării de mâncare. În combinație cu tehnologia de care dispunem, eficiența operațiunilor noastre și sutele de mii de șoferi ce utilizează infrastructura companiei, intenționăm să dezvoltăm cel mai bun serviciu de livrare de mâncare pentru milioanele de persoane din Africa și Europa care folosesc deja serviciile noastre zi de zi", a declarat Markus Villig, CEO și cofondator al Bolt.

Recent, compania a trecut printr-un proces de rebranding la nivel global, care a inclus schimbarea denumirii din Taxify în Bolt, cu scopul de a alinia identitatea de brand cu viziunea de ansamblu a companiei în ceea ce privește serviciile de transport. Serviciile oferite de Bolt includ deja transportul la comandă cu automobile și motociclete, precum și folosirea partajată a scuterelor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO