1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 17 º

News

Bolt lansează Bolt Franchise cu care vrea să se extindă în America Latină și Asia

Bolt lansează Bolt Franchise pentru a pune serviciile de transport urban și de livrare la dispoziția mai multor clienți din întreaga lume, la prețuri accesibile. Noul program de francizare își propune să continue accelerarea creșterii companiei Bolt, prin extinderea în afara piețelor sale de bază, din Europa și Africa, în regiuni precum America Latină și Asia. Bolt este prima platformă de mobilitate care lansează, la nivel global, un program de francizare pentru transport la cerere și livrare de alimente.

25 ian, 2021 | ECONOMICA.net

„În 2020, aproape am dublat numărul clienților, crescând la 50 de milioane de utilizatori în 40 de țări și 200 de orașe. Astăzi lansăm Bolt Franchise și, astfel, le permitem antreprenorilor locali să construiască afaceri proprii pe baza tehnologiei și expertizei avansate a Bolt. Suntem încântați să aducem servicii de ride-hailing, micromobilitate și livrare către milioane de clienți din regiuni precum Asia Pacific, America Latină și nu numai”, spune Nikita Utkins, manager de extindere Bolt Franchise.

Bolt va face echipă cu francizații pentru derularea serviciilor de mobilitate pe piețele lor, pe baza unei cote din venit. Antreprenorii care se alătură Bolt Franchise vor răspunde de operațiunile locale, cum ar fi marketingul, asistența pentru clienți, contractarea șoferilor și a livratorilor. Companiile pot alege să se asocieze cu Bolt pentru a lansa unul sau mai multe servicii, inclusiv ride-hailing, micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice sau livrare de alimente.

Programul de francizare se bazează pe experiența Bolt a colaborării pe termen lung cu organizațiile partenere, care își gestionează operațiunile locale pe anumite piețe.

„În ciuda popularității crescânde a serviciilor la cerere din ultimii ani, există încă un potențial extraordinar de inovație în industrie. Acest lucru a fost dovedit de parteneriatele noastre de succes cu antreprenorii locali din țări precum Mexic, Rusia și Arabia Saudită. Vrem să permitem antreprenorilor locali importanți accesul la tehnologii globale și să-i ajutăm să ofere servicii mai bune pentru milioane de oameni”, conchide Nikita Utkins, manager de extindere a francizei Bolt.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO