Book of Meme 2.0 se află în creștere, iar Dogecoin20 se află la rând (P)

Pe măsură ce Book Of Meme 2.0 înregistrează o creștere semnificativă a prețurilor, Dogecoin20 apare pe scena monedelor meme, strângând peste 10 milioane de dolari în cadrul campaniei de prevânzare și generând discuții intense despre potențialul său de a conduce următorul val de popularitate al acestui tip de monede.
Ion Dobreanu - sâm, 06 apr. 2024, 18:10
Book of Meme 2.0 se află în creștere, iar Dogecoin20 se află la rând (P)

Până atunci, versiunea 2.0 a Book of Meme începe să domine din nou arena monedelor meme. De altfel, versiuni noi și alternative ale monedelor meme deja populare au potențialul de a genera interes și de a depăși valoarea criptomonedelor originale.

Cumpără Dogecoin20

De exemplu, jetonul Book of Meme s-a consolidat încă de la apariția sa pe piață, iar în prezent suferă corecții ale prețului. În schimb, tokenul Book of Meme 2.0 continuă să genereze profituri considerabile.

În timp ce prețul celui dintâi a înregistrat o scădere de 15% în ultima săptămână, BOME2 a înregistrat o creștere de 134% vineri. Volumul său zilnic de tranzacționare a înregistrat o creștere de peste 430%, semnalând o cerere puternică pentru acest token.

De asemenea, o nouă monedă meme, Dogecoin20, a strâns rapid peste 10 milioane de dolari în etapa de prevânzare și urmează să fie lansată în 20 aprilie 2024. Această dată nu a fost aleasă întâmplător, ci coincide cu „Ziua Doge”, așa cum a fost ea denumită în spațiul crypto.

În acest context, analiștii sunt de părere că această nouă criptomonedă poate genera profituri semnificative după lansare.

 

De ce Book of Meme 2.0 și alte monede meme noi atrag atenția investitorilor

Noile monede meme se bucură de un interes crescut atât atunci când vine vorba de investitori, cât și atunci când vine vorba de comercianți.

Evaluarea relativ mai mică a acestor monede le conferă capacitatea de a genera randamente semnificativ mai mari. De exemplu, în ciuda creșterii de 130% înregistrată astăzi de BOME2, capitalizarea sa de piață se situează la doar 1 milion de dolari. În comparație, Book of Meme are o evaluare de peste 715 milioane de dolari.

Până în prezent, jetoanele meme bazate pe Solana și Ethereum au dominat peisajul crypto. Cu toate acestea, Dogecoin și proiectele sale beta ar putea începe să preia controlul începând din luna aprilie.

Prețul Dogecoin a înregistrat deja o creștere de peste 117% în ultima lună, existând mai mulți factori care au contribuit la această evoluție. În primul rând, Elon Musk și-a reiterat sprijinul pentru această monedă meme, sugerând că plățile cu DOGE ar putea fi acceptate în curând pentru vehiculele electrice Tesla.

În al doilea rând, Coinbase Derivatives a lansat tranzacționarea Dogecoin Futures începând cu 1 aprilie 2024, cu condiția să nu existe obiecții din partea CFTC din SUA. Ca urmare, Dogecoin și alte jetoane meme asemănătoare ar putea înregistra câștiguri considerabile înainte de „Ziua Doge”.

Cumpără Dogecoin20

Dogecoin20 devine criptomoneda vedetă de pe piața monedelor meme

Dogecoin20 (DOGE20) este o nouă monedă crypto care aspiră să ofere o alternativă mai durabilă la proiectul original.

Cu peste 10 milioane de dolari strânși în prevânzare, DOGE20 intenționează să se lanseze de Ziua Doge, momentul de vârf al entuziasmului din jurul Dogecoin. Proiectul vizează să remedieze multe dintre neajunsurile Dogecoin, inclusiv lipsa posibilității de a miza tokenurile. De asemenea, investitorii DOGE20 pot acumula venituri pasive atractive prin mizarea jetoanelor din prevânzare.

Cu o rată a recompenselor de peste 80% pe an, conform tabloului de staking Dogecoin20, și o aprovizionare fixă de 140 de miliarde de jetoane, DOGE20 previne inflația, o problemă comună în cazul Dogecoin.

Astfel, experții de pe această piață aflată în continuă mișcare sunt optimiști cu privire la proiect, sugerând chiar posibilitatea unor randamente de creștere de până la 100 de ori ale prețului din prevânzare.

Această perspectivă oferă investitorilor o oportunitate unică de a se implica într-un proiect crypto care vine la pachet cu un potențial substanțial de creștere.

Cumpără Dogecoin20

 

Te-ar mai putea interesa și
O vilă interbelică din centrul Bucureștiului e scoasă la vânzare pentru suma de 1.140.000 de euro
O vilă interbelică din centrul Bucureștiului e scoasă la vânzare pentru suma de 1.140.000 de euro
O vilă interbelică ridicată în stil eclectic și decorată cu zeități mitologice se vinde cu 1.140.000 de euro pe Storia, platforma de imobiliare lansată de OLX. Imobilul este situat pe o......
Antony Blinken: China nu furnizează direct Rusiei arme, rachete şi muniţii. În schimb furnizează maşini-unelte, micro-electronică şi optică
Antony Blinken: China nu furnizează direct Rusiei arme, rachete şi muniţii. În schimb furnizează maşini-unelte, micro-electronică ...
Secretarul american de stat Antony Blinken a declarat luni că, deşi China nu furnizează Rusiei arme şi muniţii, oferă ...
Brandul de produse cosmetice coreene KORIKA intră în România, în rețeaua de magazine Notino
Brandul de produse cosmetice coreene KORIKA intră în România, în rețeaua de magazine Notino
KORIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri de produse cosmetice coreene din Europa, intră în magazinele Notino din ...
Omul de afaceri Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un proiect de educație pentru antreprenorii și managerii din România
Omul de afaceri Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un proiect de educație pentru antreprenorii ...
Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un program de educație financiară de tip e-learning, ...