1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Boromiz cere ajutorul unui şef de fonduri mutuale la conducerea grupului său de panificaţie

Radu Hanga, directorul general al societăţii de administrare a investiţiilor prin fonduri mnutuale BT  Asset Management, a fost ales, vineri, administrator al Boromir Prod. Buzău, compania lideră a grupului de panificaţie controlat de omul de afaceri Constantin Boromiz.

02 iul, 2012 | | ECONOMICA.net

Radu Hanga este directorul general al celei de  a patra cea mai mare societate de administrare a investiţiilor (SAI) BT Asset Management, care face parte din grupul Băncii Transilvania.

BT Asset Management are o cotă de piaţă de aproape 4% cu active nete de aproape 400 de milioane de lei, administrate în fonduri mutuale (deschise) şi fonduri de investiţii închise (fără emisiune continuă de unităţi de fond). Liderii pieţei sunt firmele similare din grupurile Erste BCR şi Raiffeisen, respectiv din BRD Societe Generale.

Boromir Prod Buzău este o companie evaluată la Bursa de Valori  Bucureşti  (BVB) la aproape 35 de milioane de lei şi una dintre puţinele companii din industria alimentară care au un parcurs remarcabil pe piaţa de capital.

Principalul acţionar al companiei (cu peste 67% dina cţiuni) este Boromir Ind s.r.l din Râmnicu Vâlcea , controlată de Constant Boromiz, unul dintre cei mai proeminenţi oameni de afaceri din industria alimentară.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO