1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Borza a demis patru şefi de sucursale ale Hidroelectrica, din cauza managementului defectuos

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Euro-Insol, firmă condusă de Remuz Borza, a demis patru şefi de sucursale, după ce au fost constatate disfuncţionalităţi în managementul acestora, potrivit unui comunicat al companiei.

25 aug, 2014 | Agerpres

'În urma constatării unor disfuncţionalităţi în managementul sucursalelor, Euro-Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica SA, a operat o serie de schimbări la nivelul conducerii uzinelor din componentă a patru sucursale Hidroelectrica', se arată în comunicat.

Astfel, Mircea Dordea a fost revocat din funcţia de inginer - şef al Uzinei Hidroelectrice Sibiu, aflată în componentă SH Sebeş, fiind înlocuit cu Nicolae Mihu.

De asemenea, Nicolae Alexandru Varga a fost revocat din funcţia de inginer - şef al Uzinei Hidroelectrice Oradea din cadrul Sucursalei Cluj, fiind înlocuit cu Petru Ioan Vereş.

La Uzina Caransebeş din cadrul Sucursalei Haţeg a fost numit un nou inginer - şef, în persoana lui Ianas Rădoi, care l-a înlocuit pe Nicolae Brebu.

La Sucursala Râmnicu Vâlcea, Cornel Silviu Tătuc, inginer - şef al Uzinei Hidroelectrice Slatina, a fost revocat din funcţie şi înlocuit de George Gabriel Stoica.

'Principalul criteriu de numire în funcţie a noilor ingineri - şefi de uzină a fost experienţa în exploatarea hidrocentralelor, uzinele fiind prin excelenţă entităţi de producţie a energiei electrice. Noii manageri ai uzinelor au ca obiectiv general exploatarea în siguranţă a centralelor hidroelectrice din patrimoniu', mai precizează comunicatul.

Hidroelectrica este cel mai ieftin producător de energie din România. Compania se află pentru a doua oară în insolvenţă din februarie 2014, prima dată fiind în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO