Bosch a început angajările la fabrica din Cluj. Vezi ce caută şi dacă te califici

Grupul Bosch a început să caute ingineri cu diferite specializări şi personal din domeniul economic şi administrativ care să performeze la fabrica din Cluj. Grupul Bosch vrea să angajeze în jur de 325 de oameni la fabrica din Cluj, până la sfârşitul anului 2013.
Economica.net - mie, 24 oct. 2012, 08:48
Bosch a început angajările la fabrica din Cluj. Vezi ce caută şi dacă te califici

La începutul lunii mai, grupul Bosch a demarat lucrările de construcţie pentru noua fabrică din Cluj, destinată producţiei şi dezvoltării unităţilor electronice de comandă pentru industria auto. Lucrările de construcţie a fabricii din Cluj avansează conform planului, urmând să fie finalizate în a doua jumătate a anului 2013.

Printre posturile ofertate de companie la fabrica din Cluj se numără cel de specialist resurse umane, economist, promoter, de process engineer, group leader, media test engineer, application engineer, hardware development engineer. Puteţi consulta lista completă a posturilor pentru care grupul Bosch recrutează acum la Cluj pe site-ul companiei, www.bosch.com.ro, la secţiunea „Cariere“ şi aici.

Cluj va deveni pentru Bosch un centru extrem de important, urmând ca aici să se construiască atât un centru de cercetare şi dezvoltare, cât şi o unitate de producţie pentru industria auto. Bosch acordă o mare importanţă pregătirii angajaţilor săi, iar posturile pe care dorim să le ocupăm presupun perioade diferite de adaptare şi training. Întrucât poziţia de inginer necesită o perioadă de acomodare şi de training mai îndelungată, vom începe căutările pentru aceste poziţii. Într-o primă fază căutăm ingineri atât pentru centrul de cercetare şi dezvoltare de la Cluj, cât şi ingineri pentru unitatea de producţie, aceştia urmând să fie trimişi pentru şcolarizare la fabricile Bosch din Germania, Franţa sau Ungaria“ a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch SRL şi reprezentantul grupului Bosch în România.

În prima fază, de construcţie, investiţiile planificate la Cluj se ridică la 77 de milioane de euro. Noul centru Bosch de la Cluj va avea o suprafaţă totală de circa 38.000 de metri pătraţi.

Din punct de vedere organizaţional, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics care produce unităţi electronice de comandă, semiconductori şi senzori pentru industria auto şi alte domenii. Divizia are 17 unităţi de producţie la nivel mondial şi un număr de aproximativ 20.000 de angajaţi.

Până acum, Grupul Bosch este prezent în România în Bucureşti, Blaj şi Timişoara.
În Bucureşti, Bosch este prezent din anul 1994 printr-o societate de distribuţie de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranţă şi comunicaţii, echipamente auto pentru piaţa de aftermarket, dar şi prin BSH Electrocasnice SRL (din 1999).

Din 2005, la Blaj funcţionează o unitate de producţie pentru tehnică liniară care este în prezent extinsă cu o unitate de producţie destinată industriei auto.

Din 2008, în Timişoara funcţionează un centru de comunicare Bosch.

La începutul anului 2012, numărul total de angajaţi ai concernului Bosch în România a ajuns la circa 1.400 de persoane.

Te-ar mai putea interesa și
Israel Hamas: Egiptul va susține plângerea Africii de Sud împotriva Israelului la CIJ pentru genocid
Israel Hamas: Egiptul va susține plângerea Africii de Sud împotriva Israelului la CIJ pentru genocid
Egiptul a anunţat duminică oficial că va sprijini formal la Curtea Internaţională de Justiţie (CIJ) plângerea formulată de Africa de Sud împotriva Israelului pentru presupuse crime de......
europarlamentare 2024: Polonia dorește noul post de comisar european pentru apărare, afirmă fostul premier Ewa Kopacz
europarlamentare 2024: Polonia dorește noul post de comisar european pentru apărare, afirmă fostul premier Ewa Kopacz
Polonia va încerca să obţină în viitoarea Comisie Europeană postul de comisar european pentru apărare, dacă va fi ...
Impactul alegerii lui Trump președinte: cresc tarifele în SUA, UE și România. O majorare cu 10% a tarifelor ar conduce la o apreciere de 4%-5% a dolarului
Impactul alegerii lui Trump președinte: cresc tarifele în SUA, UE și România. O majorare cu 10% a tarifelor ar conduce ...
Indiferent de câștigătorul alegerilor din SUA, riscurile economice se vor resimți la nivel global. Alegerea lui Trump ...
Sindicatul polițiștilor își face magazin online
Sindicatul polițiștilor își face magazin online
Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, cel mai mare sindicat din Romania, își va deschide ...