1EUR = 4.8332 RON | Bucureşti 19 º

News

Bostan (MCSI): Randamentele medii pe BVB de anul trecut au fost printre cele mai bune din lume

Investiţia în acţiuni reprezintă o modalitate foarte bună pentru a obţine randamente importante, comparativ cu plasamentele în depozite, iar din acest punct de vedere rămân un fan al investiţiilor pe piaţa de capital, deşi n-am mai făcut tranzacţii în ultima perioadă, a declarat sâmbătă ministrul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, Marius Bostan, în cadrul evenimentului Banii Tăi Expo, organizat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), scrie Agerpres.

28 mai, 2016 | Agerpres

Investiţia în acţiuni reprezintă o modalitate foarte bună pentru a obţine randamente importante, comparativ cu plasamentele în depozite, iar din acest punct de vedere rămân un fan al investiţiilor pe piaţa de capital, deşi n-am mai făcut tranzacţii în ultima perioadă, a declarat sâmbătă ministrul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, Marius Bostan, în cadrul evenimentului Banii Tăi Expo, organizat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

'Mulţumesc foarte mult pentru invitaţie. Mă bucur să văd, astăzi, aici, vechi prieteni cu care am lucrat în urmă cu peste 15 ani, când s-au lansat primele obligaţiuni municipale. Sunt oameni de la Bursă, oameni de la societăţile de investiţii financiare. Această alternativă de plasament prin titluri de stat sau prin investiţia în acţiuni oferă o modalitate foarte bună de câştig, astăzi când depozitele au un randament foarte mic. Randamentele medii de anul trecut au fost printre cele mai bune din lume, pe Bursa de Valori Bucureşti. La un calcul al randamentelor medii, obţinem un 8-9%. Sunt oameni care au obţinut la plasamentele lor sume însemnate, comparativ cu plasamentele în depozite. Eu sunt un fan al investiţiilor pe piaţa de capital. Am tranzacţionat mult, cred că şi acum am un portofoliu de acţiuni, dar n-am mai făcut tranzacţii în ultima perioadă. Vă invit pe toţi să observaţi cum banii pe care îi aveţi şi îi economisiţi, pot face mai mulţi bani', a spus Bostan.

Evenimentul Banii Tăi Expo 2016 se află la a doua ediţie, fiind organizat, în perioada 27 - 28 mai, la Piaţa Universităţii, de Bursa de Valori Bucureşti împreună cu societăţile de brokeraj şi companiile listate la bursă, fondurile de investiţii, fondurile de pensii şi companiile de asigurări de viaţă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO