Boştină a avut încasări de aproape 17 milioane de euro în 2012

Casa de avocatură de business “Boştină şi Asociaţii” a avut încasări de 16,98 milioane euro din activităţi avocaţiale în România şi în străinatate, în 2012, în scădere faţă de nivelul record din 2011, de peste 33 de milioane de euro.
Cristina Şomănescu - mar, 23 apr. 2013, 09:10
Boştină a avut încasări de aproape 17 milioane de euro în 2012

Departamentele din cadrul „Boştină şi Asociaţii” care au contribuit cel mai mult la rezultatul din 2012 au fost: „Litigii si executări silite”, cu o pondere de 26% din încasările din 2012;  Bancar, Financiar, Piaţă de Capital, cu o pondere de 22% din încasări; Concurenţă şi Ajutor de Stat – pondere de 17%;  IT şi Gambling – cu o pondere de 7% .

În 2013 ne propunem să ne menţinem pe un trend pozitiv, ţinând seama de conjunctura economică generală, adaptându-ne oferta de servicii şi onorarii la condiţiile pieţei, spun oficialii „Boştină şi Asociaţii”.

“Ştacheta pe care am ridicat-o în anul 2011 prin încasările record de 33,47 milioane de euro era, evident, greu de repetat în contextul economic din 2012, aşa că suntem de mulţumiţi de ce am reuşit să realizăm. De altfel, ştim că avem o oarecare ciclicitate a creşterii, când un an excepţional este urmat de 4-5 ani de creşteri organice şi de consolidare, funcţie şi de dinamica generală a economiei româneşti” spune avocatul coordonator Doru Cătălin Boştină.

În 2012, numărul avocaţilor şi consultanţilor din echipa „Boştină şi Asociaţii” a rămas relativ constant şi apropiat de cel din anul 2011: în jur de 130 de persoane. Numărul avocaţilor parteneri din cadrul „Boştină şi Asociaţii” a rămas neschimbat în 2012.
În luna octombrie, avocaţii asociaţi seniori Andrei Şărban, Andrei Vasilescu şi Emilia Toader au fost promovaţi ca avocaţi parteneri.
Pe parcursul anului 2012, avocaţii parteneri Gabriela Vizireanu, Dana Dunel-Stancu şi Florin Gornea au părăsit casa de avocatură pentru a se dedica altor proiecte.

“În 2012 ne-am retras de pe piaţa consultanţei specifică finaţărilor europene după ce, în 2004, înfiinţarea Boştină & Associates Management Consulting şi apoi Boştină & Associates Financial Consulting au devenit repere pe piaţa serviciilor de consultanţă de specialitate. Am considerat că a venit momentul să ne concentrăm doar asupra unui singur lucru şi anume avocatura, expertiza acumulată în aceşti ani permiţându-ne acum să oferim servicii avocaţiale într-o nişă extrem de strict reglementată” conchide Doru Cătălin Boştină.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Uniunea Europeană ar trebui să ia măsuri pentru a ajuta Finlanda să prevină un aflux de migranţi care sosesc din Rusia, a declarat vineri premierul finlandez Petteri Orpo, relatează Reuters....
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de niveluri de subsidenţă (proces de coborâre treptată a ...
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campania frauduloasă de apeluri telefonice în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai Directoratului Naţional ...
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea liniei
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea ...
CFR SA a lansat licitația pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Constanța - Mangalia. Lucrările ...