Boştină şi Asociaţii face recrutări

Firma de avocatură de business Boştină şi Asociaţii SPRL, jucător de top din piaţa avocaţială din România, recrutează în această perioadă un avocat cu minimum 5 ani experienţă, care să performeze în domeniul energiei, petrolului şi al gazelor. Firma mai caută şi un avocat cu experienţă în proiecte finanţate din fonduri structurale, mai ales prin POSDRU.
Ion Dobreanu - mar, 31 ian. 2012, 14:04
Boştină şi Asociaţii face recrutări

Află dacă te califici pentru poziţiile ofertate de firma Boştină şi Asociaţii SPRL.

Firma caută un avocat cu cel puţin 5 ani experienţă, care să gestioneze proiecte desfăşurate de societăţi din domeniul energiei electrice, al petrolului şi al gazelor.

Eşti eligibil pentru această poziţie dacă eşti avocat definitiv, membru al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, ai cel puţin 5 ani experienţă în profesii juridice, şi cunoştinţe avansate de limba engleză. De asemenea, trebuie să demonstrezi capacitate de analiză şi de livrare concisă şi clară a opiniilor legale, precum şi capacitatea de a reacţiona prompt şi de a lua decizii corecte în situaţii-limită. Recrutorii caută un alergător de cursă lungă, pentru această poziţie. Conform anunţului de rectrutare, candidatul ideal trebuie să aibă „dorinţa de a lucra în echipă pe termen lung”.
Este dezirabil să ai experienţă în consultanţă juridică acordată societăţilor comerciale sau să fii familiarizat cu domeniul energetic.
Dacă vei fi selectat de recrutori, vei oferi consultanţă juridică pentru activitatea curentă a firmei, sau pentru proiectele desfăşurate de societăţi din domeniul energiei electrice, al petrolului şi al gazelor.
Pachetul salarial şi beneficiile se discută în cadrul interviului.
Mai multe detalii despre această poziţie, aici.

Firma de avocatură de business Boştină şi Asociaţii SPRL mai recrutează în această perioadă un absolvent de ştiinţe juridice, care să cunoască temeinic legislaţia natională şi comunitară aplicabilă proiectelor finanţate din fonduri structurale, în special prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), inclusiv în domeniul achiziţiilor derulate în cadrul proiectelor.
Candidatul ideal mai trebuie să aibă şi experienţă în proiecte finanţate din fonduri structurale, mai ales prin POSDRU.
Ca şi în cazul primului anunţ de recrutare al firmei, candidatul ideal trebuie să demonstreze că poate reacţiona rapid şi că poate lua decizii corecte în momente critice. El mai trebuie să fie un bun comunicator şi un jucător în echipă.

Şi în acest caz, pachetul salarial şi beneficiile se discută în cadrul interviului.

Dacă vei fi selectat, vei fi responsabil cu interpretarea legislaţiei incidente proiectelor finanţate din fonduri structurale, în special prin POSDRU, prin raportare la solicitările clientului pe perioada derulării proiectului şi formularea de puncte de vedere în acest sens. De asemenea, vei oferi consultanţă juridică în domeniul achiziţiilor derulate în cadrul proiectului, precum şi consultanţă juridică în problemele întâmpinate în implementarea proiectului.
Amănunte despre acest job, aici.

Firma de avocatură de business Boştină şi Asociaţii SPRL a încheiat 2010 cu o cifră de afaceri de peste 15.7 milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Număr record de infectări cu SARS-CoV-2 în Slovacia
Număr record de infectări cu SARS-CoV-2 în Slovacia
Slovacia a raportat vineri cel mai mare număr de infectări zilnice cu noul coronavirus de la începutul pandemiei de COVID-19, ...
România va trebui să aloce anual 2% din PIB pentru cofinanțarea proiectelor de infrastructură – proiect MTI
România va trebui să aloce anual 2% din PIB pentru cofinanțarea proiectelor de infrastructură – proiect MTI
România va trebui să aloce anual, în următorii 10 ani, aproximativ 2% din PIB reprezentând contribuţia financiară ...
Ce promoții la carburanți găsiți în această perioadă în benzinării
Ce promoții la carburanți găsiți în această perioadă în benzinării
Pe fondul prețurilor în creștere ale carburanților, reducerile oferite de marile lanțuri de benzinării pot aduce o ...