Boştină şi Asociaţii face recrutări

Firma de avocatură de business Boştină şi Asociaţii SPRL, jucător mare din piaţa avocaţială din România, recrutează în această perioadă un avocat cu minimum 5 ani experienţă, care să performeze în domeniul energiei, petrolului şi al gazelor. Firma mai caută şi un avocat cu experienţă în proiecte finanţate din fonduri structurale, mai ales prin POSDRU.
Economica.net - mar, 31 ian. 2012, 14:04
Boştină şi Asociaţii face recrutări

Află dacă te califici pentru poziţiile ofertate de firma Boştină şi Asociaţii SPRL.

Firma caută un avocat cu cel puţin 5 ani experienţă, care să gestioneze proiecte desfăşurate de societăţi din domeniul energiei electrice, al petrolului şi al gazelor.

Eşti eligibil pentru această poziţie dacă eşti avocat definitiv, membru al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, ai cel puţin 5 ani experienţă în profesii juridice, şi cunoştinţe avansate de limba engleză. De asemenea, trebuie să demonstrezi capacitate de analiză şi de livrare concisă şi clară a opiniilor legale, precum şi capacitatea de a reacţiona prompt şi de a lua decizii corecte în situaţii-limită. Recrutorii caută un alergător de cursă lungă, pentru această poziţie. Conform anunţului de rectrutare, candidatul ideal trebuie să aibă „dorinţa de a lucra în echipă pe termen lung”.
Este dezirabil să ai experienţă în consultanţă juridică acordată societăţilor comerciale sau să fii familiarizat cu domeniul energetic.
Dacă vei fi selectat de recrutori, vei oferi consultanţă juridică pentru activitatea curentă a firmei, sau pentru proiectele desfăşurate de societăţi din domeniul energiei electrice, al petrolului şi al gazelor.
Pachetul salarial şi beneficiile se discută în cadrul interviului.
Mai multe detalii despre această poziţie, aici.

Firma de avocatură de business Boştină şi Asociaţii SPRL mai recrutează în această perioadă un absolvent de ştiinţe juridice, care să cunoască temeinic legislaţia natională şi comunitară aplicabilă proiectelor finanţate din fonduri structurale, în special prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), inclusiv în domeniul achiziţiilor derulate în cadrul proiectelor.
Candidatul ideal mai trebuie să aibă şi experienţă în proiecte finanţate din fonduri structurale, mai ales prin POSDRU.
Ca şi în cazul primului anunţ de recrutare al firmei, candidatul ideal trebuie să demonstreze că poate reacţiona rapid şi că poate lua decizii corecte în momente critice. El mai trebuie să fie un bun comunicator şi un jucător în echipă.

Şi în acest caz, pachetul salarial şi beneficiile se discută în cadrul interviului.

Dacă vei fi selectat, vei fi responsabil cu interpretarea legislaţiei incidente proiectelor finanţate din fonduri structurale, în special prin POSDRU, prin raportare la solicitările clientului pe perioada derulării proiectului şi formularea de puncte de vedere în acest sens. De asemenea, vei oferi consultanţă juridică în domeniul achiziţiilor derulate în cadrul proiectului, precum şi consultanţă juridică în problemele întâmpinate în implementarea proiectului.
Amănunte despre acest job, aici.

Firma de avocatură de business Boştină şi Asociaţii SPRL a încheiat 2010 cu o cifră de afaceri de peste 15.7 milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...