1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

News

Brad Pitt face reclamă pentru Cadillac. Vezi câți bani încasează

Actorul american Brad Pitt ar fi semnat un contract în valoare de 3 milioane de dolari pentru a apărea într-o serie de reclame pentru producătorul de automobile Cadillac, destinată pieţei chineze.

12 ian, 2013 | Mediafax

Brad Pitt a publicat, luni, primul mesaj al său pe platforma Sina Weibo, versiunea chinezească a platformei Twitter, iar textul său, considerat enigmatic, a stârnit frenezie în rândul fanilor chinezi ai actorului american, fiind preluat de câteva zeci de mii de ori şi îndelung comentat.

Se pare că mesajul scris de Pitt - căruia i-a fost interzis accesul în China după ce a jucat în controversatul film "Şapte ani în Tibet" - face referire la contractul pe care acesta l-ar fi semnat cu producătorul de automobile Cadillac, pentru o serie de reclame TV, informează contactmusic.com.

Potrivit Eonline.com, contractul ar avea o valoare de 3 milioane de dolari, iar prima reclamă va fi filmată în Los Angeles, începând de săptămâna viitoare.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la aceste premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".

Filmul "Şapte ani în Tibet" relatează aventurile unui alpinist austriac, interpretat de Brad Pitt, care îl conduc pe acesta la Lhasa, capitala Tibetului, unde se împrieteneşte cu cel de-al 14-lea Dalai Lama. Însă invadarea Tibetului de către China în 1950 îl obligă să fugă din acea regiune.

În schimb, un alt film al său, "Domnul şi doamna Smith", în care Brad Pitt a jucat alături de Angelina Jolie, a fost foarte popular în China.

Actorul în vârstă de 49 de ani este în prezent şi imaginea Chanel No. 5, fiind, de altfel, primul bărbat care apare într-o reclamă pentru celebrul parfum.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO