1EUR = 4.8365 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Brandul fashion Bershka a deschis un magazin în Iulius Mall Suceava şi este prezent în toate mallurile Iulius

Bershka, brand de retail fashion şi parte a grupului Inditex, a deschis un magazin de 620 mp în Iulius Mall Suceava. Creațiile brandului fashion sunt dedicate, în special, tinerilor, mereu conectați la tendințe și interesați de muzică, rețele de socializare și noile tehnologii.

19 aug, 2019 | ECONOMICA.net

Cu aceastăd eschidere, Bershka este prezentă în toate proiectele companiei Iulius, de la ansamblul urbanistic Palas Iași, Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara până la Iulius Mall Cluj.

Iulius Mall Suceava face parte din rețeaua națională de centre comerciale dezvoltate sub brandul Iulius Mall, alături de cele din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Din portofoliul companiei Iulius face parte și ansamblul mixt Palas Iași, primul de acest tip din România, iar în curând va fi inaugurat cel de-al doilea proiect multifuncțional, Iulius Town Timișoara, în parteneriat cu Atterbury Europe.

Iulius Mall Suceava are o suprafață de 51.500 mp și oferă un mix complet de retail și entertainment: peste 170 de magazine, branduri internaționale şi naționale, cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din nordul țării, cu 8 săli, food court, hypermarket Auchan, patinoar sezonier, numeroase opțiuni de relaxare și distracție, parcare cu o capacitate de peste 1.300 de locuri, multiple servicii și birouri ale instituțiilor publice.

Destinația de shopping și recreere atrage anual aproximativ 10 milioane de vizitatori, inclusiv din județele învecinate și din Ucraina.

Inditex (Industria del Diseno Textil) este cel mai mare retailer de fashion din lume. Grupul deține, în prezent, o rețea de 7.448 de magazine, în 96 de țări, operând brandurile Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO