Brandul polonez de puzzle-uri, jocuri și cărți educaționale Banana Panda intră pe piața din România

Banana Panda, brandul polonez de puzzle-uri, jocuri și cărți educaționale, anunță intrarea sa pe piața din România, informează compania producătoare prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Economica.net - vin, 13 dec. 2024, 19:28
Brandul polonez de puzzle-uri, jocuri și cărți educaționale Banana Panda intră pe piața din România

Compania mamă CzuCzu (pronunțat „Choo Choo”) a fost înființată în 2009 în Polonia și este de atunci un brand afirmat de jucării educaționale, vânzând anual peste 2 milioane de produse pe piața locală.

Banana Panda reprezintă o selecție internațională a celor mai îndrăgite produse CzuCzu, adaptate pentru familiile din întreaga lume. Cu o prezență în peste 30 de țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Germania, Franța, Spania, Portugalia și Grecia, Banana Panda este acum disponibilă în România prin parteneriatul cu Smyk.ro.

Produse pentru fiecare etapă a copilăriei

Produsele Banana Panda sunt concepute pentru a sprijini dezvoltarea copiilor și a stimula curiozitatea în fiecare etapă a creșterii:
• Bebeluși: Carduri și puzzle-uri cu contrast ridicat, ce stimulează vederea, coordonarea ochi-mână și explorarea timpurie.
• Copii Mici: Puzzle-uri, jocuri și cărți de colorat care încurajează creativitatea și îmbunătățesc abilitățile motorii.
• Preșcolari și Școlari: Puzzle-uri de mari dimensiuni care îi învață despre lume, stimulându-le în același timp imaginația.
• Pentru Familii: Colecția Puzzlove conține puzzle-uri cu până la 500 de piese, perfecte pentru copiii mai mari și adulți, pentru a se bucura împreună.

Potrivit companiei poloneze, brandul Banana Panda este profund angajat în crearea de produse sigure și ecologice pentru copii și familiile lor.

Banana Panda prioritizează utilizarea cartonului și a eliminat folile de plastic din ambalaje, făcându-le mai sigure pentru copii și mai prietenoase cu mediul. Toate produsele sunt fabricate în Polonia. Acest lucru permite monitorizarea îndeaproape a proceselor de producție și asigură respectarea celor mai înalte standarde internaționale, inclusiv reglementările CPSIA, ASTM și CE.

Te-ar mai putea interesa și
Ce spun cifrele despre securitatea alimentară a României. Producem peste consum cereale, ouă, carne de oaie și leguminoase boabe. Restul alimentelor de bază vin din import
Ce spun cifrele despre securitatea alimentară a României. Producem peste consum cereale, ouă, carne de oaie și leguminoase ...
România a produs în 2023 mai multe cereale, ouă, carne de oaie și leguminoase boabe decât a consumat. În schimb, producția locală de legume, fructe, alte tipuri de carne, lapte și ulei......
ASFR: România se află în pericol de infringement dacă nu modifică legislația din sectorul feroviar în privința siguranței
ASFR: România se află în pericol de infringement dacă nu modifică legislația din sectorul feroviar în privința siguranței
România se află în pericol de infringement dacă nu asanează legislaţia din domeniul feroviar, conform Directivei 798/2016 ...
Președintele Panama Jose Raul Mulino respinge declarația lui Trump de la învestire. „Canalul este şi va continua să fie al Panama”
Președintele Panama Jose Raul Mulino respinge declarația lui Trump de la învestire. „Canalul este şi va continua ...
Preşedintele statului Panama, Jose Raul Mulino, a respins luni "de manieră integrală" declaraţiile omologului său american, ...
Erdogan negociază cu Putin condițiile privind exportul de gaze rusești către Slovacia prin gazoductul TurkStream
Erdogan negociază cu Putin condițiile privind exportul de gaze rusești către Slovacia prin gazoductul TurkStream
Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a anunţat luni că negociază cu omologul său rus Vladimir Putin exportul de ...