Brandul Tedi a intrat și pe piața de înghețată

Marca Tedi, unul dintre liderii de pe piața de băuturi răcoritoare destinate copiilor, a anunțat că și-a adăugat un nou produs în portofoliu, înghețata Tedi. Acest produs poate să fie găsit de acum în magazinele din toată țara, fiind disponibil în mai multe sortimente: de la clasicele produse cu gust de vanilie și ciocolată până la mixuri de fructe. Înghețata Tedi este un fabricată fără coloranți artificiali.
Ion Dobreanu - lun, 12 apr. 2021, 17:17
Brandul Tedi a intrat și pe piața de înghețată

Acest produs este rezultatul colaborării dintre companiile Alpin 57 Lux, unul dintre cei mai mari producători de înghețată din țară, parte a grupului International Food Union, și Maspex România, unul dintre cei mai importanți jucători din industria FMCG.

Înghețata Tedi este comercializata pe băț, la cornet și sub formă de sandwich.

“ Înghețata Tedi se alătură unei game variate de sucuri, biscuiți și cereale pentru micul dejun, portofoliu dezvoltat sub atenta supraveghere a copiilor, pe parcursul celor peste 20 de ani de prezență în România. Și de data aceasta, cei mici au fost implicați activ în alegerea sortimentelor preferate de înghețată. Adăugând valorile brandului dezvoltat de Maspex și expertiza valoroasă în producția de înghețată a partenerului nostru Alpin 57 Lux, am lansat cele 6 variante de înghețată Tedi. Știm cât de mult îndrăgesc copiii înghețata, de aceea Tedi este pregătit și acum să îi surprindă, oferindu-le produsul lor preferat”, a declarat Mihaela Greluș, Director Marketing Maspex Romania.

“Având un sentiment de admirație pentru gama de produse Tedi, ne gândeam cât de minunat ar fi să transformăm deliciul preferat al copiilor în înghețată. Astfel, a luat naștere o colaborare frumoasă, care a venit natural și la momentul potrivit. (…). Copiii au degustat, au asociat și au sugerat cele mai potrivite și îndrăgite arome. În acest sens, lansăm înghețata Tedi exact pe placul lor”, a declarat Andreea Luca, Marketing Manager Alpin 57 Lux S.A.

Despre Maspex România
Cu o experienţă de 25 de ani pe piaţa românească şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex România este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, paste făinoase, apă minerală naturală și apă de izvor (Tymbark, Tedi, La Festa, Salatini, Arnos, Bucovina, La Vitta).

Despre Alpin 57 Lux

Alpin 57 Lux S.A. propune consumatorilor o gamă variată de produse ce cuprinde peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri, printre care cele mai populare sunt Fulg de Nea, Transalpina, Ekselence, Malgra, Polar Autentic, Fixiki și de anul acesta înghețata Tedi.

Te-ar mai putea interesa și
Gheorghiță: De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacității acestora
Gheorghiță: De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacității ...
Revenirea la normalitate devine din ce în ce mai mult o certitudine, însă doar prin vaccinare se poate atinge acest obiectiv, a declarat, vineri, preşedintele Comitetului naţional de coordonare......
Macron le-a cerut Statelor Unite și Marii Britanii să nu mai blocheze exporturile de vaccinuri anti-COVID-19
Macron le-a cerut Statelor Unite și Marii Britanii să nu mai blocheze exporturile de vaccinuri anti-COVID-19
Preşedintele francez Emmanuel Macron le-a cerut vineri ''anglo-saxonilor'', făcând aluzie la Marea Britanie şi SUA, să ...
Cîţu: Începând de astăzi, românii se pot vaccina fără programare
Cîţu: Începând de astăzi, românii se pot vaccina fără programare
Premierul Florin Cîţu a anunţat că, începând de vineri, toţi românii care vor să se vaccineze anti-COVID-19 o vor ...
CGMB a adoptata bugetul Capitalei pe acest an
CGMB a adoptata bugetul Capitalei pe acest an
Proiectul privind bugetul Bucureştiului pe acest an a fost adoptat, vineri, de Consiliul General al Capitalei (CGMB), cu ...