BRD a lansat un card Platinum pentru clienţii cu venituri de peste 7.000 lei pe lună

BRD-Groupe Societe Generale a lansat marţi cardul Platinum, sub sigla Mastercard, un produs premium destinat în principal clienţilor de private banking, care va fi disponibil pentru orice client cu venituri lunare de peste 7.000 lei.
Economica.net - mar, 11 iun. 2013, 11:06
BRD a lansat un card Platinum pentru clienţii cu venituri de peste 7.000 lei pe lună

Cardul este disponibil în trei variante, două de debit, în lei şi în valută, şi un card de credit exclusiv în lei. Cardul de credit are o perioadă de graţie de până la 60 de zile, iar suma maximă atât pentru overdraft, cât şi pentru cardul de credit este de 110.000 lei sau 25.000 euro.

Directorul comercial persoane fizice, Adrian Jantea, a arătat că, deşi este vorba despre un card premium, pentru care nu se califică toţi clienţii băncii, va fi duistribuit la ghişee, faţă de cardul Black, aflat de mai mult timp în oferta băncii, card exclusivist, comercializat „by invitation only”.

Jantea a arătat că prima ţintă sunt cei peste 1.000 de clienţi de privat banking şi a adăugat că celălalt produs premium, Black, a fost comercializat doar pentru 10% din numărul clienţilor de privat banking, segment care oricum are un prag de intrare de peste 100.000 euro.

Costul anual de administrare al noului card este de 450 lei, sumă care acoperă majoritatea serviciilor, inclusiv asigurări de călătorie, acces la saloanele VIP de pe 600 de aeroporturi şi parteneriate cu diverse companii din România, în plus faţă de parteneriatele Mastercard.

Printre exemplele oferite de Elena Oprea, director marketing management produse, figurează parteneriatele cu Ana Hotels, Howard Johnson şi Continental.

Banca mizează şi pe design-ul noului card, realizat dintr-un plastic special, mai subţire şi cu o rezistenţă mai mare decât cardurile obişnuite, şi vrea să promoveze produsul ca un auxiliar pentru clienţi „cu prestigiu, rafinament şi eleganţă”.

Totodată, cardul oferă standard şi plata contactless, piaţă unde BRD deţine 3.000 de terminale şi a emis deja peste 100.000 de carduri.

Oprea a explicat că pentru utilizarea la valoarea maximă a overdraftului sau a liniei de credit, DAE se plasează sub 20%.

Te-ar mai putea interesa și
Ciucă va participa la evenimentul de lansare a interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria, mâine: “Importurile de gaz din Azerbaidjan reprezintă o sursă viabilă de acum”
Ciucă va participa la evenimentul de lansare a interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria, mâine: “Importurile de gaz ...
Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă va efectua sâmbătă, o vizită în Bulgaria, cu prilejul evenimentului de lansare a exploatării comerciale a Interconectorului Grecia-Bulgaria, la care vor mai......
Kremlinul anunţă că orice atac asupra teritoriilor ucrainene anexate va fi considerat un atac asupra Rusiei
Kremlinul anunţă că orice atac asupra teritoriilor ucrainene anexate va fi considerat un atac asupra Rusiei
Kremlinul a anunţat vineri că va considera atacurile asupra oricăror părţi din regiunile Ucrainei pe care urmează să ...
UE trebuie să găsească o soluţie acceptată de toate statele membre pentru plafonarea preţului la gazele naturale – comisar Energie
UE trebuie să găsească o soluţie acceptată de toate statele membre pentru plafonarea preţului la gazele naturale – ...
Uniunea Europeană trebuie să găsească un mod de a aborda plafonarea preţului la gazele naturale care să fie acceptat ...
Să nu faci niciodată aceste lucruri la un cazino online
Să nu faci niciodată aceste lucruri la un cazino online
Oferta dintr-un cazino online este una atât de mare încât ai nevoie de timp îndelungat pentru a o parcurge în întregime. ...