Bricolaj Market – e-shop cu soluții pentru acasă, cu posibilitatea de achiziții în rate

Salariile mici în comparație cu prețurile crescute în aproape orice domeniu împiedică deseori oamenii să achiziționeze ceea ce au nevoie. Când vine vorba de schimbări în casă sunt necesare fel și fel de scule și unelte pentru ca unele lucruri să poată fi reparate, dar achiziția acestora întârzie să apară. Chiar și cu privire la sursele de încălzire sunt probleme, pentru că unii încă au sobe cu lemne în acest sens, care necesită eforturi financiare foarte mari în sezoanele reci, precum și eforturi fizice pentru achiziționarea, tăierea și pregătirea lemnelor.
Ion Dobreanu - mar, 05 oct. 2021, 15:00
Bricolaj Market - e-shop cu soluții pentru acasă, cu posibilitatea de achiziții în rate

Motiv pentru care cei de la Bricolaj Market oferă clienților posibilitatea de a achiziționa astfel de lucruri esențiale, sisteme de încălzire, scule, unelte și multe altele în rate. Acest sistem de achitare în rate a celor cumpărate este preferat de multe persoane care nu se pot lipsi de o sumă mare de bani dintr-o dată, dar care își permit ca lunar să plătească o parte din aceasta. Acum puteți achiziționa într-un mod avantajos astfel de obiecte care rezolvă o parte din probleme de acasă, cu ajutorul Bricolaj Market.

Despre Bricolaj Market

La Bricolaj Market veți descoperi acel e-shop cu tot ce aveți nevoie. Este universul celor cărora le place să repare singuri diverse lucruri pe acasă și care vor să aibă toate condițiile necesare.

Gama de produse este vastă și veți descoperi aici categorii diverse împărțite în mai multe subcategorii, astfel încât să puteți găsi mult mai repede ceea ce aveți nevoie. Dacă sunteți interesați puteți consulta și gama de promoții sau cu lichidare de stoc pentru că veți beneficia de prețuri și mai scăzute, ceea ce nu poate fi decât un avantaj.

Printre produse veți regăsi:

-Soluții pentru încălzire: ceea ce ține pompe, de încălzirea în pardoseală, radiatoare, boilere și multe altele. Există aici câte o soluție pentru fiecare casă în parte, fiind mai multe variante dintre care puteți alege.

-Țevi și fitinguri: esențiale pentru sistemele de încălzire, dar și pentru diverse tipuri de instalații.

-Sanitare: puteți găsi aici și baterii pentru baie sau bucătărie, precum și altele de acest gen cum ar fi dușuri și accesorii. Dacă bateriile actuale prezintă scurgeri sau au un aspect neplăcut, este cazul să le schimbați și aici găsiți variante calitative.

-Casă și grădină: hidrofoare, pompe, accesorii de irigat, apometre și alte scule cu ajutorul cărora puteți avea grijă de casă și de grădină, astfel încât să fie îngrijite pe tot parcursul anului.

-Scule și unelte: găsiți aici scule electrice care vă pot ajuta să realizați anumite reparații mult mai repede, precum o bormasina, o mașină de șlefuit, fierăstraie, mașini de găurit și altele.

-Energie verde: dacă sunteți interesați de panouri solare, sisteme solare, colectoare și altele de acest gen care reduc semnificativ costurile lunare, aici le puteți găsi.

-Ventilație și răcire: un aparat de aer condiționat este necesar în fiecare casă vara, deci nu ezitați să îl achiziționați de la Bricolaj Market, în rate.

Cum pot fi achiziționate produsele

Să achiziționați produsele este foarte simplu. Trebuie să creați un cont pe site pentru început pentru ca toate informațiile să fie stocate și salvate. Alegeți mai apoi produsul de care sunteți interesat și selectați cantitatea, adăugați în coș și mai apoi continuați cumpărăturile sau finalizați comanda.

Puteți alege modul de livrare și modalitatea de plată: online cu card de credit sau sau la primirea coletului. Trebuie mai apoi să confirmați comanda și să o așteptați la adresa introdusă.

Accesați site-ul pentru a vedea toate produsele disponibile și alte informații de care sunteți interesați precum și pentru a plasa comenzile.

Contact:

0738851885 / 0722515566 / 0721339889

Te-ar mai putea interesa și
Donald Trump se declară gata să restabilească alianţa conservatoare cu premierul ungar Viktor Orban
Donald Trump se declară gata să restabilească alianţa conservatoare cu premierul ungar Viktor Orban
Donald Trump este gata să reînnoiască alianţa conservatoare cu premierul naţionalist al Ungariei Viktor Orban, a transmis candidatul republican în alegerile prezidenţiale din SUA într-un......
Cehul Daniel Kretinsky îşi extinde imperiul european prin intrarea pe piaţa oţelului
Cehul Daniel Kretinsky îşi extinde imperiul european prin intrarea pe piaţa oţelului
Miliardarul ceh Daniel Kretinsky şi-a extins imperiul industrial din Europa prin preluarea unui pachet de 20% din acţiunile ...
Cod fiscal schimbat: Guvernul prelungeşte până la 30 septembrie termenul-limită până la care oamenii vor plăti impozitul „special ” pe clădiri rezidenţiale de mare valoare
Cod fiscal schimbat: Guvernul prelungeşte până la 30 septembrie termenul-limită până la care oamenii vor plăti impozitul ...
Persoana care are o clădire rezidenţială a cărei valoare impozabilă depăşeşte 2,5 milioane de lei va trebui să plătească ...
Pierderile Electrolux s-au triplat în primul trimestru, dar sunt mai mici decât estimau analiştii
Pierderile Electrolux s-au triplat în primul trimestru, dar sunt mai mici decât estimau analiştii
Producătorul suedez de electrocasnice Electrolux a raportat vineri pierderi operaţionale semnificativ mai mari pentru primul ...