BRINEL este noul Apple Autorized Reseller în România!

BRINEL, unul din liderii în furnizarea de soluții și servicii IT din România, anunță obținerea statutului de Apple Autorized Reseller (AAR) în România.
Ion Dobreanu - lun, 26 iun. 2023, 09:00
BRINEL este noul Apple Autorized Reseller în România!

Astfel, prin utilizarea know-how-ului în infrastructură și servicii IT, BRINEL aduce un plus de valoare clienților săi facilitând adoptarea tehnologiilor Apple. Cu acest parteneriat, BRINEL își reafirmă angajamentul de a adopta cele mai avansate soluții tehnologice și de a le oferi clienților săi, contribuind astfel la transformarea digitală și la succesul afacerilor în era mobilității.

Andrei Savin, Directorul General al BRINEL, subliniază importanța acestei colaborări: „Ne dorim să răspundem nevoilor de business ale clienților noștri și să fim în pas cu o piață în continuă schimbare. În contextul în care dispozitivele mobile devin indispensabile, reprezentând elemente centrale pentru noile generații, abordarea zonei de servicii de mobilitate reprezintă o extindere naturală a portofoliului nostru de infrastructură și servicii IT. Viitorul IT este unul «mobil» și suntem pregătiți să facem față acestei transformări. În era lucrului hibrid, care a devenit noua normalitate, oferim soluții flexibile care permit clienților să lucreze de oriunde, combinând mediul de lucru fizic cu cel virtual.”

 

În cadrul colaborării cu Apple, BRINEL va oferi clienților săi o gamă variată de produse: Mac, iPad, iPhone si Apple Watch. Statutul de Apple Autorized Reseller obținut de BRINEL aduce cu sine multiple avantaje, printre care capacitatea de a facilita implementarea automată a dispozitivelor, achiziționarea și distribuția de aplicații și conținut, precum și posibilitatea de a furniza soluții și servicii pe bază de abonament.

De asemenea, BRINEL va utiliza protocolul Mobile Device Management pentru a asigura o administrare eficientă și securizată a echipamentelor.

Concentrându-se pe dezvoltarea portofoliului în domeniul serviciilor cloud și consolidarea competențelor, BRINEL își propune să consolideze în continuare competențele în serviciile cloud, oferind servicii de mobilitate cu valoare adăugată pentru întreprinderi, în proiecte punctuale și complexe sau în parteneriate pe termen lung cu clienți de top din toate sectoarele de activitate.

Despre BRINEL

BRINEL este o companie lider în tehnologie, oferind soluții complete pentru transformarea digitală în mediul hibrid-cloud. Furnizăm o gamă largă de servicii adăugate, de la soluții moderne pentru centrele de date și pentru munca hibridă, până la servicii de reinventare a afacerii, cum ar fi servicii de cloud, modernizare de aplicații, AI/ML, transformare ERP și securitate cibernetică.

Ceea ce ne diferențiază este abilitatea noastră de a implementa proiecte IT complexe și de a livra soluții de înaltă valoare prin folosirea tehnologiilor de ultimă generație. Ne concentrăm pe optimizarea operațiunilor, îmbunătățirea performanței, creșterea securității și facilitarea evoluției ulterioare, conducând în final la un ROI profitabil pentru organizații.

Cu o echipă de specialiști de top și parteneriate solide cu lideri globali în domeniul IT, suntem partenerul de încredere pentru o evoluție de success a afacerilor din multiple industrii.

BRINEL face parte din Grupul SNEF, un jucător global cu o experiență de peste un secol si o echipa de ingineri, integratori și operatori ai soluțiilor multitehnice în domeniile energiei, mecanicii și tehnologiei digitale, promotori ai Revoluției Digitale, Obiectelor Conectate, Big Data, Cibernetică, Industria 4.0, Inteligența Artificială și Realitatea Mixtă.

Te-ar mai putea interesa și
Cum procedează slovacii și irlandezii cu ambalajele cu garanție. Slovacia a implementat un sistem similar cu SGR  în 10 luni, iar în Irlanda s-a ținut cont de situația numeroaselor puburi
Cum procedează slovacii și irlandezii cu ambalajele cu garanție. Slovacia a implementat un sistem similar cu SGR în ...
Economica a stat de vorbă cu doi reprezentanți ai companiilor care administrează sisteme de garanție-returnare în Slovacia și Irlanda....
Utilizarea cardului de masă în restaurante și platforme de livrare a crescut cu 29% în martie 2024. Angajații români cheltuie 40% din venitul lunar pe alimente – Ana Busuioc, Edenred
Utilizarea cardului de masă în restaurante și platforme de livrare a crescut cu 29% în martie 2024. Angajații români ...
Chiar dacă de la 1 ianuarie 2024, valoarea impozitelor pe tichetele de masă și voucherele cadou s-au dublat prin introducerea ...
Nou record negativ: Consumul de energie electrică a scăzut la minime istorice în România, în Duminica Floriilor
Nou record negativ: Consumul de energie electrică a scăzut la minime istorice în România, în Duminica Floriilor
Consumul național de energie electrică din rețele a scăzut duminică după-amiază până aproape de neverosimilul prag ...
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți ...