Britanicii de la Endava au deschis noi centre de lucru în România

Producătorul britanic de software, Endava, a deschis noi centre de lucru în România, respectiv în Piteşti, Sibiu şi Timişoara, conform unui comunicat de presă al companiei. În prezent, compania are peste 3.500 de angajați în România, care lucrează pentru diverși clienți din industrii precum procesare de plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), retail sau logistică.
Lidia Neagu - joi, 17 nov. 2022, 11:35
Britanicii de la Endava au deschis noi centre de lucru în România

„România reprezintă una dintre cele mai importante pieţe de dezvoltare pentru Endava, datorită prezenţei în număr mare a inginerilor software şi a interesului sporit pentru domeniu, dar şi a uneia dintre cele mai bune infrastructuri de internet din Europa. În ultimii ani, compania s-a aflat într-un proces continuu de extindere a echipei, fapt care a determinat necesitatea existenţei unor spaţii de lucru mai mari şi mai moderne în Piteşti şi Timişoara, unde Endava este prezentă de 6 ani, respectiv, 3 ani. În Sibiu, oraş spre care Endava şi-a anunţat extinderea în urmă cu un an, a fost inaugurat primul birou al companiei, centrul local fiind anterior localizat într-un spaţiu de co-working”, se arată în comunicat.

Compania britanică a deschis, până în prezent, 11 centre în România, în Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureş şi Timişoara.

„Dezvoltarea constantă a companiei se bazează pe sinergia dintre oameni, pasiune, inovaţie, tehnologie şi implicarea în diferitele comunităţi locale. Noile spaţii de birouri le subliniază pe fiecare dintre acestea, susţinând, în acelaşi timp, planurile noastre strategice, de extindere la nivel local şi naţional. Ne bucurăm că ne-am consolidat prezenţa pe pieţele locale din România prin deschiderea noilor spaţii de birouri şi că, de anul acesta, avem un centru permanent şi în Sibiu, acolo unde am întâlnit o comunitate pasionată de tehnologie, cu un potenţial imens de dezvoltare”, a declarat Iulian Tatarcan, Cluster Manager Endava pentru Sibiu, Braşov, Timişoara, Piteşti şi Craiova.

Potrivit sursei citate, noile birouri se aliniază la modul de muncă hibrid, implementat de către companie la nivel global, asigurând condiţii ideale de desfăşurare a activităţilor în echipă.

Spaţiile sunt dotate cu săli moderne de lucru şi tehnologie de ultimă generaţie, toate sub egida unui design modern, care îmbină diferite tematici creative. Angajaţii au flexibilitatea de a decide câte zile vor munci de la birou şi câte de acasă, în funcţie de proiectele în care sunt implicaţi. Fiecare birou va putea fi rezervat individual, astfel încât cei care vin la sediu să fie siguri că au un loc disponibil, adaptat nevoilor lor şi uşor accesibil prin poziţionare în oraş şi accesul uşor la mijloacelor de transport disponibile.

Endava deserveşte clienţi din industriile de Plăţi, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de consum, Retail, Logistică şi Asistenţă medicală.

Compania avea, la 30 septembrie 2022, un număr de 12.065 de angajaţi în Argentina, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Columbia, Croaţia, Malaezia, Mexic, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovenia şi Uruguay.

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...