British Airways permite utilizarea smartphone-urilor şi tabletelor la decolare şi aterizare

British Airways le permite pasagerilor, începând de joi, să utilizeze smartphone-uri, tablete sau e-readere, în timp ce aeronava rulează pe pistă, decolează şi aterizează, informează compania.
Economica.net - joi, 19 dec. 2013, 22:03
British Airways permite utilizarea smartphone-urilor şi tabletelor la decolare şi aterizare

Potrivit sursei citate, din 19 decembrie, pasagerii British Airways pot folosi dispozitivele electronice în modul ‘flight safe’ (în condiţii de siguranţă pe timpul zborului), din clipa în care păşesc la bordul aeronavei şi până când debarcă.

‘Relaxarea restricţiilor le va oferi pasagerilor noştri aproximativ 30 de minute în plus pentru divertisment. Luând în considerare că aproximativ 300 de persoane se află la bordul unei aeronave pe un zbor de lungă durată, rezultă un total de aproximativ 150 ore suplimentare în care oaspeţii noştri vor putea să vizioneze filme, să citească sau să lucreze’, a afirmat Ian Pringle, comandant în cadrul companiei.

British Airways este prima companie aeriană din Europa care permite acest lucru pasagerilor, după ce a demonstrat Autorităţii Civile de Aviaţie (CAA) că aceste modificări sunt în deplină concordanţă cu toate regulile şi normele de siguranţă existente.

De asemenea, British Airways a fost prima companie aeriană din Europa care le-a permis pasagerilor săi, începând de anul acesta, să folosească telefoanele mobile şi alte dispozitive electronice pentru apeluri telefonice, mesaje sau e-mail-uri, după ce aeronava a aterizat sau a ieşit de pe pistă.

Pasagerii aflaţi la bordul aeronavelor companiei pe ruta Londra – New York au acces la internet şi pot trimite email-uri sau pot căuta informaţii pe web.

British Airways este o companie aeriană globală, care oferă servicii complete, având o reţea de peste 150 de destinaţii în 75 de ţări.

 

Te-ar mai putea interesa și
Martie, a treia lună la rând în care România a avut cea mai ridicată inflaţie din UE
Martie, a treia lună la rând în care România a avut cea mai ridicată inflaţie din UE
Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a scăzut în luna martie până la 2,6%, de la un nivel 2,8% în februarie şi unul de 3,1% în ianuarie, însă România este, pentru a treia lună......
E lege: Restaurantele sunt obligate să vă ofere gratuit apă, dacă cereți
E lege: Restaurantele sunt obligate să vă ofere gratuit apă, dacă cereți
O lege recent publicată în Monitorul Oficial obligă localurile să ofere clienților apă potabilă din rețeaua publică ...
Mamele în situaţii de viaţă critice vor primi tichete de 2.000 de lei ca să le cumpere nou-născuţilor produse de îngrijire  – OUG 34
Mamele în situaţii de viaţă critice vor primi tichete de 2.000 de lei ca să le cumpere nou-născuţilor produse de îngrijire ...
Tichetul social pe suport electronic, acordat mamelor aflate în situaţii de vulnerabilitate socială, pentru fiecare nou-născut, ...
Ţările de Jos închid definitiv robinetul la zăcământul de gaze Groningen
Ţările de Jos închid definitiv robinetul la zăcământul de gaze Groningen
Senatul Ţărilor de Jos a aprobat marţi seara o lege care închide, în mod definitiv, robinetul la zăcământul de gaze ...