British American Tobacco lansează în România ediția limitată glo Hyper Nativ

British American Tobacco (BAT) lansează în România glo Hyper Nativ, o ediție limitată a celui mai inovator dispozitiv care încălzește tutunul, produs până acest moment de companie, arată compania într-un comunicat de presă.
Economica.net - mie, 19 aug. 2020, 09:45
British American Tobacco lansează în România ediția limitată glo Hyper Nativ

„glo Hyper Nativ păstrează simplitatea caracteristică designului original al produsului – un singur buton, un singur dispozitiv – îmbogățită însă cu un aspect nou, menit să celebreze diversitatea culturală, în 4 culori diferite (albastru, galben, negru și roșu). Kit-ul glo Hyper Nativ include un dispozitiv, 2 pachete de consumabile și un obiect creat de unul dintre cei 4 designeri români, pachetul fiind disponibil pe www.glo.ro la prețul special de 100 de lei”, se arată în comunicat.

„Combinațiile inedite de gusturi globale și locale fac parte din ADN-ul companiei noastre. Am dezvoltat produsul glo Hyper ca alternativă la fumat, pentru o experiență cât mai satisfăcătoare comparativ cu produsele tradiționale din tutun. Trecerea de la fumat la utilizarea glo reprezintă o alegere individuală, la fel și achiziționarea unui produs care spune ceva despre noi înșine”, a declarat Christian Klug, Directorul de Marketing al Ariei Europa centrală și de sud din cadrul BAT.

Special pentru această lansare, glo a colaborat cu 4 artiști români reputați, care au reușit să transforme niște obiecte uzuale în piese de artă. Astfel, Andrei Argaetic, Alexandru Nimurad, Raluca Băraru și Dragoș Boțcău au găsit surse de inspirație în 4 dintre cele mai diverse orașe din punct de vedere cultural – Barcelona, Tokyo, Londra și New York – pentru a crea modele speciale de genți de pânză, bețișoare din ceramică folosite ca tacâmuri, umbrele și termosuri de cafea.

„Am fost foarte încântat să creez un design inspirat de Barcelona, orașul lui Gaudi și al artei stradale. Clădirile lui Gaudi nu mai au nevoie de nici o prezentare, ele fiind exemplul perfect al arhitecturii care se integrează organic în natură. Design-ul meu reflectă un amestec între arta lui Gaudi și graffiti, care vorbește despre trecut, prezent și viitor”, a declarat Andrei Argaetic, designer-ul genții de pânză inspirate de cultura Barcelonei.

Alexandru Nimurad, arhitect și designer-ul bețișoarelor din ceramică inspirate de cultura japoneză, a menționat: „Mi-am dorit să creez o călătorie vizuală printre contradicțiile japoneze, printre simboluri și imagini de referință. De la cultura modernă la obiceiuri străvechi, de la zgomotul urban la calmul tradițiilor. Caracterul unitar al acestor contradicții este reflectat de obiectul în sine: o pereche de bețișoare folosite ca tacâmuri, separate și totuși imposibil de utilizat individual, ca o reflexie a dualității din noi înșine.”

„Pentru mine, Londra înseamnă excentricitate și contraste abrupte”, a spus fotograful și designerul grafic Raluca Băraru. „Mi-am dorit să transmit curiozitatea și surpriza generate de amănunte mai puțin obișnuite, dar și de aducerea laolaltă a unor elemente și atitudini aparent contradictorii. Pe scurt, mi-am dorit să construiesc traseul evoluției de la kitsch la cultură în crearea design-ului pentru un obiect tipic londonez: umbrela.”

Dragoș Boțcău, Art Director și creatorul termosului de cafea inspirat de atmosfera New-York-ului: „New York este un oraș obraznic și elegant în același timp, iar această caracteristică este foarte bine surprinsă de fenomenul de white collar skitching. Acest obicei foarte popular în New York este practicat de funcționari și consultanți care, la încheierea programului de lucru în clădirile de birouri ale instituțiilor și corporațiilor, recurg la skitching – călare pe skatebord, se agață de mașini sau de autobuze aflate în mers pentru a ajunge la destinație. Este un obicei foarte riscant și totodată plin de adrenalină, care surprinde excelent spiritul eclectic al New-York-ului.”

Cele 4 modele de design create de artiștii români reflectă într-un mod inedit spiritul glo. Dispozitivul glo Hyper încălzește, nu arde tutunul, de aceea are un potențial de risc redus față de fumat. glo Hyper oferă două moduri de utilizare: standard și boost. În modul standard, dispozitivul este pregătit pentru utilizare în 20 de secunde, iar sesiunea durează 4 minute . În modul boost, dispozitivul este pregătit pentru utilizare în 15 secunde, iar sesiunea durează 3 minute. Dispozitivul se încarcă complet în 120 de minute și poate fi utilizat pentru 20 de sesiuni consecutive.

Dispozitivul glo Hyper face parte din portofoliul BAT de produse cu potențial de risc redus.

British American Tobacco este unul dintre cei mai mari investitori în economia României și cel de-al doilea cel mai mare contribuitor la bugetul de stat, cu peste 1.8 miliarde de euro plătiți anual ca taxe și accize. Investiția BAT în fabrica sa de la Ploiești a depășit pragul de 500 de milioane de euro, din 1996 până în prezent. Compania angajează peste 3.000 de oameni și creează alte 30.000 de locuri de muncă pe lanțul de aprovizionare și distribuție.

 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Virgil Popescu: Din punctul de vedere al ELCEN, în Bucureşti nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic
Virgil Popescu: Din punctul de vedere al ELCEN, în Bucureşti nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic
Ministrul interimar al Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri că, din punctul de vedere al ELCEN, în Bucureşti ...
Acord pentru a permite un acces global la pastila anti-COVID-19 creată de Merck
Acord pentru a permite un acces global la pastila anti-COVID-19 creată de Merck
 Grupul farmaceutic american Merck a anunţat miercuri un acord care ar putea să permită difuzarea pe scară largă în ...
Virgil Popescu: Românii nu vor plăti mai mult decât în decembrie 2020 pentru facturile la energie
Virgil Popescu: Românii nu vor plăti mai mult decât în decembrie 2020 pentru facturile la energie
Românii nu vor plăti mai mult decât în decembrie 2020 pentru facturile la energie datorită plafonării preţului şi ...