Bucureşti Mall: 166,8 milioane clienţi în 15 ani

Primul centru comercial deschis in Romania, Bucuresti Mall, implineste 15 ani, motiv pentru care s-a dat startul unei serii de evenimente aniversare.
Economica.net - joi, 11 sept. 2014, 10:09
Bucureşti Mall: 166,8 milioane clienţi în 15 ani

Primul dintre acestea a fost conferinta de presa care s-a desfasurat joi, 11 septembrie 2014, in incinta Hollywood Multiplex din cadrul Bucuresti Mall. Principalul vorbitor a fost Yurdaer Kahraman, Global CEO Commercial Real Estate Properties Fiba Holding. De asemenea, au tinut discursuri managerul Bucuresti Mall si Irina Deleanu, Presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

„Suntem mandri ca am fost cea dintai companie de dezvoltatori imobiliari care le-a daruit romanilor primul centru comercial modern la nivel local in 1999. Desi competitia s-a intensificat semnificativ in decursul ultimilor 15 ani, am reusit sa ramanem unul din cele mai importante mall-uri in ochii locuitorilor Capitalei. Astazi Bucuresti Mall are 95 de chiriasi, iar, la finalul renovarii, va avea 115 de magazine. Dupa o evaluare a numarului de clienti care au vizitat Bucuresti Mall din 1999 pana in prezent, am constatat ca am depasit un prag impresionant de peste 166,8 milioane de persoane”, a afirmat dl. Yurdaer Kahraman. „In ultimii 15 ani, am investit peste 60 de milioane de euro in acest centru comercial”, a subliniat CEO-ul, adaugand ca suprafata inchiriabila ajunge la 40.500 de metri patrati. Mai mult, el a dezvaluit ca Bucuresti Mall va demara in curand singurul program de loializare a clientilor din Romania.

Inca din primul an in care a intrat pe piata din Romania, Anchor Grup a urmarit cu consecventa si a recompensat realizarile exceptionale. Unul din proiectele de suflet ale dezvoltatorului imobiliar a fost sponsorizarea echipei nationale de gimnastica ritmica inca din anul 2011. La conferinta de presa, dl. Yurdaer Kahraman i-a inmanat o medalie de aur sportivei Ana Luiza Filioreanu, care a obtinut cel mai mare punctaj la proba individuala cu panglica in finala de gimnastica ritmica de la Jocurile Olimpice de Tineret, organizate in 2014 la Nanjing. Dl. Kahraman a felicitat intreaga echipa nationala de gimnastica ritmica pentru performanta obtinuta si le-a daruit vouchere tuturor sportivelor prezente.
Irina Deleanu, Presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, a facut cateva declaratii despre performanta echipei Romaniei la competitia din Nanjing si nu numai. A multumit Anchor Grup pentru sprijinul acordat. Apoi, tanara gimnasta Ana Luiza Filioreanu a facut o demonstratie a abilitatilor ei extraordinare pe scena din Hollywood Multiplex.
Cat despre managerul Bucuresti Mall, el le-a furnizat jurnalistilor detalii despre stadiul renovarii: „Avand in vedere modul in care progreseaza lucrarile, suntem increzatori ca vom termina la timp, asa cum am planuit de la bun inceput”. Mai mult, el a dezvaluit cate joburi a generat complexul proiect de renovare a Bucuresti Mall: 200 de noi locuri de munca. Totodata, el a mentionat ca o serie de evenimente aniversare ii vor suprinde placut pe clientii centrului comercial de la mijlocul lunii septembrie.

Te-ar mai putea interesa și
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței, care se alătură președintelui autorității, Bogdan Chirițoiu, și vicepreședintelui Dan Pascu, informează instituția prin......
O nouă autostradă: CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru contractul de construire a Alternativei Techirghiol
O nouă autostradă: CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru contractul de construire a Alternativei Techirghiol
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis astăzi către Agenţia Naţională pentru Achiziţii ...
„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie
„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie
Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut mai devreme în acest an. Suntem încă în aprilie, în timp ce o faimoasă ...
Hisky le oferă reduceri la biletele de avion românilor care își reînnoiesc viza pentru Statele Unite ale Americii
Hisky le oferă reduceri la biletele de avion românilor care își reînnoiesc viza pentru Statele Unite ale Americii
Transportatorul aerian HiSky anunță că se alătură campaniei de includere a țării noastre în programul Visa Waiver, ...