1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Bucureşti Turism, proprietarul hotelului Radisson, îşi propune să treacă pe profit din acest an

Compania Bucureşti Turism, care operează hotelul Radisson din Capitală, îşi propune pentru acest an un profit net de aproape 11 milioane de lei, după ce în anii anteriori a avut pierderi de 22.000 de lei şi, respectiv, de aproape 18 milioane de lei.

09 apr, 2013 | Mediafax

Potrivit proiectului de buget de vebnituri şi cheltuieli pentru 2013, Bucureşti Turism vizează afaceri de 124 de milioane de lei, în creştere cu peste 4%.

Cheltuielile totale sunt estimate la aproape 117 milioane de lei, faţă de 139 de milioane de lei în 2012, în timp ce veniturile totale sunt estimate la 127,8 milioane de lei, comparativ cu 139 milioane de lei anul trecut.

Gradul mediu de ocupare a hotelului la stabilirea veniturilor a fost de 80% şi se estimează şi o creştere a încasărilor din alimentaţie publică.

Pentru anul în curs, societatea şi-a propus să investească 1,2 milioane de euro în renovări ale interiorului hotelului.

Acţionarul majoritar al Bucureşti Turism este parte a grupului israelian Elbit Medical Imaging (EMI), prezent în România şi prin firma Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Dâmboviţa Center (Casa Radio). La rândul sau, EMI este controlat de Europe Israel Ltd.

Cu 424 de camere, Radisson este cel mai mare hotel de cinci stele din România, devansând InterContinental (423 camere) şi Marriott (402 camere). De asemenea, complexul de lux de pe Calea Victoriei include hotelul de apartamente Centre Ville, cu 294 de unităţi de cazare, plus spaţii comerciale.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO