1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Bugetul RA APPS a fost aprobat miercuri în şedinţa de Guvern

Bugetul RA APPS a fost aprobat miercuri în şedinţa de Guvern, iar acesta prevede anumite măriri salariale, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, potrivit Agerpres.

02 mar, 2016 | Agerpres

'Bugetul pentru RA APPS a fost aprobat, sunt creşteri mici la nivelul salariilor, pentru că există multe persoane care aveau salariul minim pe economie şi a trebuit să fie activate creşterile de salarii din ultima perioadă. Aceasta este o prevedere mult discutată. Bugetul este în continuare pe pierderi, asta este însă o situaţie pe care trebuie să o gestionăm cu multă prudenţă', a spus Suciu, la finalul şedinţei de Guvern.

Întrebat dacă pentru salariaţii RA APPS majorarea salariilor va fi cu 20%, purtătorul de cuvânt al Guvernului a menţionat că 'este creşterea pe toată anvelopa salarială'. El a explicat că sunt foarte multe persoane angajate la regie care au salariul minim pe economie, 'iar impactul unei creşteri de salariu minim este, evident, semnificativ'.

Suciu a precizat că nu ştie câţi angajaţi vor beneficia de aceste măriri salariale. Pe de altă parte, el a adăugat că nu ştie dacă vor beneficia de majorări salariale membrii conducerii RA APPS.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO