1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 16 º

Finanţe şi bănci

Bulgarii de la TBI Bank şi-au deschis bancă în România

Grupul TBI Financial Services, înregistrat în Olanda şi care activează pe piaţa românească prin TBI Leasing şi TBI Credit, a început săptămâna trecută operarea băncii TBI Bank ca sucursală a băncii din Bulgaria, care ţinteşte să ajungă la active de peste 100 milioane euro şi să obţină profit în 2013.

26 mar, 2013 | Mediafax

Banca începe operaţiunile pe piaţa românească cu trei agenţii în Bucureşti, dezvoltarea reţelei continuând cu deschiderea a încă cinci unităţi în ţară, începând cu Iaşi, Constanţa şi două noi în Bucureşti, se arată într-un comunicat al băncii.

"După 11 ani de prezență operațională în România, începând cu data de 22 martie 2013 am deschis TBI Bank Bucureşti, ca sucursală a TBI Bank EAD Sofia. Este un pas natural de completare a portofoliului de produse și servicii dedicate clienților noștri și pieței, în general", a declarat directorul executiv al instituţiei de credit, Florentina Mircea.

TBI Bank se vrea a fi o bancă de retail și pentru IMM-uri și se va dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele două entități ale grupului, TBI Credit şi TBI Leasing. Totodată, noua instituţie va avea în ofertă produse de economisire, creditare şi alte servicii.

"Ne propunem un prim an, 2013, cu active de peste 100 milioane euro și profit la final de an", a precizat Mircea.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO