Bursa îşi cheamă investitorii mici la mare, să petreacă weekend-ul următor împreună cu liderii pieţei

Investitorii mici în acţiunile listate la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au ocazia să petreacă weekend-ul următor la mare, împreună cu liderii brokerilor şi ai instituţiilor pieţei de capital. Să le spună ce aşteaptă de la ei, dar şi să-şi îmbunătăţească strategia de investiţii, cu ajutorul specialiştilor chemaţi la prima ediţie a "Forumulului BVB pentru investitorii de retail".
Economica.net - mie, 25 iun. 2014, 13:17
Bursa îşi cheamă investitorii mici la mare, să petreacă weekend-ul următor împreună cu liderii pieţei

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) vrea să contribuie decisiv la crearea unei comunităţi a investitorilor mici şi organizează, sâmbătă 28 şi duminică 29 iunie, Forumul BVB pentru investitorii de retail, la Cocor Spa Hotrel din Neptun.

BVB i-a invitat acolo pe cei ce investesc deja la Bursă şi pe cei vor să treacă la un nivel superior nivelului de economisire, să se relaxeze cu folos în compania unor personalităţi ale lumii financiare româneşti.

Este primul eveniment de vacanţă la care îi cheamă să participe pe investitorii mici, în condiţii speciale.

Forumul face parte din campania BVB din strategia de înlăturare a barierelor care stau în calea dezvolării pieţei de capital autohtone şi, concret, de creştere a valorii tranzacţiilor (lichiditatea) în ringurile sale digitale.   

Participanţii la Forumul BVB  vor avea ocazia să afle, de la specialiştii de elită ai pieţei, noutăţi despre strategiile moderne de plasament la bursă care li se potrivesc, detalii despre protecţia împotriva riscului, dar şi amănunte despre realizarea promisiunilor făcute de oficialii pieţei, privind reforma şi dezvoltarea Bursei.

Vor veni la Forumul BVB de la Neptun, brokeri şi analişti cunoscuţi de pe piaţă,  directori de investiţii ai marilor bănci din România, directori din Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi liderii BVB.

Mai multe detalii despre program, gratuităţi şi tarife speciale pe pagina Forumului BVB pentru investitorii de retail.

Aşteptările investitorilor

Investitorii şi mai ales cei mici, de la care se aşteaptă creşterea vitalităţii trazancţiilor BVB, au ocazia să-şi evalueze satisfacţiile, la aproape un an de la preluarea conducerii executive a BVB de către Ludwik Sobolewski, chiar de faţă cu acesta. Ludwik Sobolewski a fost director al Bursei din Varşovia şi este cunoscut ca una dintre personalităţile de nivel european ale pieţei de capital.

Sobolewski a declanşat o campanie de reformă şi dezvoltare a  Bursei şi a pieţei de capital în general. În acest scop a şi mobilizat un grup de lucru format din specialişti ai tuturor pieţelor şi autorităţilor financiare autohtone, care a produs, la începutul anului, un raport intitulat „Opt bariere sistemice pentru crearea unei pieţe de capital moderne în România”. Barierele sunt de ordin fiscal, de reglementare, de organizare a ASF şi BVB şi nu numai.

Investitorii pot să enumere progrese, dar să şi emită obiecţii privind ritmul aplicării programului de relansare a pieţei, sâmbătă şi duminică, la Forumul BVB de la Neptun, unde cei interesaţi au ocazia să solicite detalii de la musafiri şi să intre în posesia unor informaţii şi conoştinţe utile pentru investiţiile lor.    

 
 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Orange şi Vodafone au discutat anul trecut o fuziune, însă proiectul a fost abandonat
Orange şi Vodafone au discutat anul trecut o fuziune, însă proiectul a fost abandonat
 Grupul francez de telecomunicaţii Orange şi rivalul britanic Vodafone, companii prezente şi pe piaţa din România, ...
Premierul a dat asigurări că Legea bugetului de stat va fi trimisă în Parlament până la 20 decembrie – Stroe PNL
Premierul a dat asigurări că Legea bugetului de stat va fi trimisă în Parlament până la 20 decembrie – Stroe PNL
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că premierul Nicolae Ciucă a dat asigurări că, până la ...
UPDATE: S Immo concurează oferta miliardarului ceh care cumpără tot: după Globalworth, Radovan Vitek vrea să cumpere Immofinanz AG, cu proprietăți de 800 de milioane de euro în România
UPDATE: S Immo concurează oferta miliardarului ceh care cumpără tot: după Globalworth, Radovan Vitek vrea să cumpere ...
Mișcare surpriză pe piața imobiliară din regiune. Miliardarul ceh Radovan Vitek, care deține CPI Property Group (CPIPG), ...