1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

News

Burse de 2,400 de euro pe lună pentru medicii rezidenţi care vor să se specializeze în Israel

Medicii rezidenţi români din specialităţile neonatologie, anestezie/terapie intensivă sau patologie care vor să se specializeze în Israel se pot înscrie la un program de trei ani la centrul universitar al Sheba Hospital din Israel, unde vor primi un salariu brut lunar de 2.400 de euro.

Este vorba de programul SHI Training Fellowship care acoperă toate costurile de cazare şi transport şi salariul de 2,400 de euro brut pe lună pentru cei trei ani petrecuţi ca medic rezident la Sheba Hospital, în Israel.

Termenul de înscriere iniţial (22 noiembrie) a fost prelungit cu cinci zile, la solicitarea medicilor rezidenţi care vor să aplice, dar nu au avut timp să finalizeze dosarele pentru aplicaţie.

Pentru a putea participa la SHI Training Fellowship, candidaţii ideali trebuie să fie medici rezidenţi în specialităţile neonatologie, anestezie/terapie intensivă sau patologie.
Stagiul petrecut în Israel va fi echivalat şi va fi luat în considerare la finalizarea rezidenţiatului.

Candidaţii care vor să se specializeze în Israel trebuie să depună un dosar din care să reiasă performanţele academice şi dorinţa de dezvoltare profesională. De asemenea, ei trebuie să vorbească fluent limba engleză.

Candidaţii interesaţi de acest program mai trebuie să trimită o scrisoare de recomandare din partea profesorului coordonator de rezidenţiat, precum şi un eseu pe tema: „Medicina, o viaţă pentru o carieră provocatoare şi merituoasă”.

Dosarele se pot trimite prin  e-mail sau prin poştă, până pe 27 noiembrie 2012, ora 24:00.

Câştigătorii vor fi anunţaţi public în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 12 decembrie 2012. Ei vor trebui să se angajeze contractual că la finalizarea stagiului de trei ani în Israel se vor întoarce în România şi vor profesa în sistemul medical românesc vreme de cel puţin cinci ani.

Detalii despre aceste burse găsiţi aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO