1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

News

Buşoi: PNL trebuie să vină cu soluţii mai convingătoare la marile probleme ale României

PNL trebuie să vină cu soluţii mai convingătoare la marile probleme ale României - investiţii, locuri de muncă, susţinerea capitalului privat, sistemul de sănătate care trebuie reformat, îmbunătăţirea sistemului de educaţie, pensii - şi trebuie să vină cu un model responsabil opus "modelului populist şi iresponsabil "în care acţionează PSD în domeniul economiei, să sprijine iniţiativa privată şi să consolideze clasa de mijloc, a declarat sâmbătă Cristian Buşoi, candidatul pentru funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti

08 apr, 2017 | ECONOMICA.net

"Am făcut la Bucureşti ceea ce am decis în conducerea centrală să facem în toată ţara. Am urmat decizia de a-l susţine pe domnul Dacian Cioloş în campanie şi am adus în partid oameni noi care să candideze pentru Partidul Naţional Liberal. Din păcate, unele greşeli de implementare de la locale s-au repetat şi la alegerile parlamentare. Colaborarea cu domnul Dacian Cioloş s-a dovedit neconvingătoare, astfel încât PSD a prins avânt să-şi promoveze minciunile şi populismele din acea campanie. Aşa a ajuns domnul Liviu Dragnea, un politician condamnat, să propună un guvern marionetă anti-justiţie, care i-a scos pe români în stradă la doar o lună după alegeri", a spus Buşoi.

El a precizat la Consiliul de Coordonare al PNL Bucureşti că "vremea marilor figuri providenţiale" a trecut, menţionând că situaţia PNL în Bucureşti nu e deloc uşoară. "Avem nevoie să ne adunăm forţele, în PNL trebuie muncă pe stradă pe activităţi şi o bună comunicare cu presa", a spus Buşoi.

În opinia sa, PNL Bucureşti trebuie să recâştige bazinul electoral din Capitală, existând o bază de creştere în acest sens, să vină cu un proiect economic opus "cheltuielii iresponsabile pe care o face PSD" şi trebuie să susţină consolidarea clasei de mijloc.

"Faptul că preşedintele Klaus Iohannis a găsit susţinere publica în Bucureşti la momentul protestelor pro-Justiţie împotriva OUG 13 şi a Guvernului PSD arată că PNL are o bază de creştere în Capitală. Oamenii aceştia sunt deschişi către PNL. Trebuie doar ca noi, liderii din Bucureşti ai PNL, să-i recâştigăm (...) În al treilea rând, Bucureştiul a ajuns pe ultimul loc în privinţa modernizării urbane. Când Clujul, Timişoara, Braşovul merg spre Europa, Bucureştiul merge spre Voluntari", a mai precizat Buşoi.

Sursa: AGERPRES

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO