1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

News

CAB judecă pe 30 ianuarie cererea de suspendare a deciziei CNA de ridicare a licenţei OTV

Secţia de contencios administrativ a Curţii de Apel Bucureşti (CAB) a stabilit termen pentru 30 ianuarie pentru judecarea cererii patronului OTV, Dan Diaconescu, de suspendare a deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului de ridicare a licenţei de emisie SC Ocram Televiziune SRL pentru postul Oglinda TV.

24 ian, 2013 | Agerpres

De asemenea, judecătorii CAB au stabilit pentru 6 februarie termenul la care se va judeca cererea de anulare a acestei hotărâri.

Dacă judecătorii decid suspendarea deciziei CNA, postul OTV îşi poate relua emisia până la o decizie definitivă în cazul anulării acestei hotărâri.

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a criticat, pe 22 ianuarie, într-o conferinţă de presă, decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului privind ridicarea licenţei postului de televiziune, susţinând că această hotărâre are un substrat politic.

"Este pentru prima oară când în Uniunea Europeană se închide un post de televiziune. Mi-aş fi dorit ca niciodată să nu se întâmple aşa ceva", a afirmat Diaconescu.

El a amintit că în 2002 postul a mai fost închis o dată.

"Azi toţi membrii CNA au fost de acord cu această decizie. A fost o judecată sumară şi o execuţie perfectă, deşi încalcă toate regulile jocului. (...) Numai un orb sau un naiv nu vede substratul politic al deciziei istorice de azi", a susţinut pe 22 ianuarie patronul postului tv.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a ridicat, marţi, licenţa de emisie SC Ocram Televiziune SRL pentru postul Oglinda TV (OTV). Decizia, adoptată în unanimitate, a intrat în vigoare de la momentul informării postului de către CNA.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO