1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

News

Cadillac lucrează la o nouă siglă

O schimbare de logo este o mişcare importantă şi îndrăzneaţă. Unele mărci auto nu şi-au schimbat niciodată sigla. O celebră marcă americană a anunţat că îşi va modifica logo-ul.

25 iul, 2013 | ECONOMICA.net

După mai mult de 10 ani, Cadillac se pregăteşte să îşi modifice emblema, conform Autonews. Cel mai probabil, americanii vor renunţa la coroanele ce încadrează sigla principală. Motivul? Coroana este "depăşită" din punct de vedere al designului, iar americanii vor să câştige o cotă de piaţă mai mare printre tinerii americani, dar şi printre clienţii europeni.

Primul concept ce va purta noua siglă ar putea fi prezentat la salonul auto Pebble Beach Concours d'Elegance ce va avea loc în California, iar primul model de serie cu noua emblemă ar putea ieşi pe piaţă în 2015.

Ultima oară, Cadillac şi-a modificat sigla în 1999. Compania americană şi-a schimbat sigla de 40 de ori în istoria de 111 ani.

Buick a anunţat la sfârşitul anului trecut că îşi va schimba sigla

Buick a decis să-şi schimbe şi logo-ul odată cu revigorarea mărcii şi lansarea unor noi modele. Marca premium de la General Motors a decis să-şi revigoreze celebrul logo cu 3 scuturi după mai bine de 10 ani. Ultima dată, sigla care avea cele trei scuturi în culori diferite a fost modificată devenind monocoloră, mai precis cromată.Buick este cea mai veche marcă americană care încă se vinde. În 1899, s-a născut două companii:  Buick Auto-Vim and Power Company. În 1903, a devenit oficial Buick Motor Company în oraşul Detroit. Buick şi Cadillac fac parte din concernul General Motors.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO