1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

News

Camera în care te cazezi doar cu invitaţie. GALERIE FOTO

Are un mobilier bogat şi luxos, dar nu se poate plăti pentru o noapte de cazare. În camera din Palatul Cenuşăresei, din parcul Disney, Florida, se pot caza doar cei care sunt invitaţi.

04 apr, 2013 | ECONOMICA.net

Există o singură cameră în Regatul Magic din parcul de distracţii Disney din Florida. La început, spaţiul a fost construit pentru Walt Disney şi familia acestuia, care aveau nevoie de un loc de cazare atunci când vizitau parcul. Din păcate, Walt Disney a murit înainte ca parcul să fie finalizat, iar timp de 40 de ani, spaţiul a fost folosit ca şi depozit şi call center, scrie BuzzFeed. Camera a fost finalizată în 2005.

În perioada 2007-2008, cînd a avut loc evenimentul The Year of a Million Dreams, Disney a oferit zilnic, ca premiu, câte o noapte de cazare familiilor care veneau la parcul de distracţii. Dar şi o mână de vedete au avut şansa de a se caza aici. În 2010, cel mai mare dintre fraţii Jonas, Kevin, şi-a petrecut aici prima aniversare a căsătoriei cu soţia lui, iar Tom Cruise şi-a cazat fiica vara trecută în camera Cenuşăresei, scrie Daily Mail.

În camera amenajată pot fi cazare şase persoane şi are mobilier din secolele XVII şi XVIII, dispuse într-un aranjament care oferă tot confortul. Baia regală este potrivită pentru un rege. Chiuvetele sunt realizate din cupru, cu frunze din argint şi au fost bătute manual cu ciocanul. Cea mai magică parte a acestui loc este un jacuzzi realizat special pentru această încăpere.

Cel mai trist lucru, pentru turişti, este că această cameră nu poate fi rezervată. Ea este folosită de companie pentru cadouri promoţionale şi evenimente caritabile.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO