1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Campanie Honeywell pentru conştientizarea populaţiei cu privire la riscul de intoxicare cu monoxid de carbon

Un studiu realizat de Honeywell arată că mulți proprietari de case din România nu sunt conștienți de riscurile acumulărilor de monoxid de carbon și de pașii necesari pentru a preveni astfel de situații. CO apare atunci când combustibilul organic precum lemnul, cărbunele, uleiul sau gazul nu ard corespunzător.

07 apr, 2016 | ECONOMICA.net

Studiul Honeywell a arătat că desi 85% dintre respondenți dețin un aparat care funcționează pe baza combustibililor fosili, mai puțin de o treime (30%) sunt conștienți că acestea ar putea degaja CO.

Pentru a diminua riscurile intoxicării cu monoxid de carbon, în cadrul campaniei europene “Case Ocrotite”, Honeywell prezintă următoarele sfaturi și informații care să îi ajute pe români să se protejeze împotriva acestei amenințări.
Pentru a diminua riscurile intoxicării cu monoxid de carbon, în cadrul campaniei europene “Case Ocrotite”, Honeywell prezintă următoarele sfaturi și informații care să îi ajute pe români să se protejeze împotriva acestei amenințări. Citeste mai muilt pe www.menintech.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO