1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Extern

Câmpeanu, RAR: Avem o luptă aprigă cu vehiculele înmatriculate în Bulgaria

Registrul Auto Român are o 'luptă aprigă' cu vehiculele înmatriculate în Bulgaria, a căror certificare tehnică este de multe ori ''lamentabilă şi îndoielnică', a declarat, marţi, Flaviu Câmpeanu, director tehnic la RAR, într-o conferinţă de specialitate.

08 iul, 2014 | Agerpres

'Avem o luptă aprigă, pe care nu vi-o ascund, cu vehiculele înmatriculate în Bulgaria, a căror certificare tehnică este de multe ori lamentabilă şi îndoielnică. Nu este nimic de ascuns în treaba asta şi o spun fără niciun fel de reţinere. O altă problemă majoră, pe care sincer, în momentul prezent, având în vedere abordarea Uniunii Europene, nu ştim cum să o abordăm, este circulaţia vehiculelor cu volan pe dreapta şi înmatricularea lor în România. Este mai puţin periculos la nivel de autoturism, deci vehiculul micuţ, dar, începând de la 5 tone în sus, cel puţin la structura rutieră pe care o avem noi, este un real pericol acest tip de autovehicul la circulaţia frecventă prin România. Circulaţia în trecere nu are relevanţă', a explicat Câmpeanu.

Potrivit acestuia, echipajele RAR nu pot face controale decât împreună cu Poliţia, iar atunci când poliţistul are suspiciuni cu privire la starea tehnică a unei maşini o poate opri, iar experţii RAR se ocupă de verificarea tehnică.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO