1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Când se deschide şi cum arată Hotel Cişmigiu. GALERIE FOTO

Hotelul de patru stele cu 60 de apartamente îşi deschide uşile turiştilor luna viitoare, iar rezervările se pot face de pe acum.

30 noi, 2012 | ECONOMICA.net

După ce ani la rândul renumitul Hotel Cişmigiu din Capitală a rămas în paragină, din 10 decembrie, uşile se vor deschide turiştilor, potrivit reprezentanţilor hotelului.

Rezervările la Hotel Cişmigiu se pot face şi prin site-ul specializat booking.com. O simulare a preţurilor pe acest site ne arată că pentru perioada 10-14 ianuarie 2013, spre exemplu, costul pentru o cameră Superior Suite, în care se pot caza trei persoane, cu mic dejun inclus, este de 550 de euro.

Compania spaniolă Hercesa, care a cumpărat în urmă cu opt ani Hotelul Cişmigiu, a investit 15 milioane de euro în renovarea clădirii. După ce termenul de inaugurare a tot fost amânat, primul chiriaş anunţat anul acesta a fost Institutul Cervantes, care ocupă mezaninul, o parte din parter şi primul etaj. Al doilea chiriaş este lanţul de librării Humanitas, care au deschis deja o unitate în spaţiul de la parter al hotelului.  

Hotel Cişmigiu are o suprafaţă de aproape 10.000 de mp şi cuprinde spaţii comerciale la parter, spaţii pentru birouri la mezanin şi la primul etaj, dar şi un hotel de patru stele cu 60 de apartamente.

Hercesa este prezentă pe piaţa locală din România din 2004. Pe lângă achiziţia hotelului Cişmigiu, compania a finalizat proiectul Vivenda Residencias din Bucureşti şi mai deţine terenuri pe care intenţionează să construiască proiecte de locuinţe.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO