1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

News

Când va fi gata trotuarul rulant Gara de Nord-Basarab. GALERIE FOTO

Trotuarul rulant care face legătura între Gara de Nord şi Pasajul Basarab este aproape finalizat şi ar putea fi deschis la sfârşitul acestei luni. ECONOMICA.NET îţi prezintă într-o galerie foto în ce stadiu se află acum lucrările.

13 aug, 2012 | | ECONOMICA.net

La nouă dimineaţa, o echipă de mai puţin de 20 de muncitori asamblau panourile din policarbonat pe structurile metalice ale tunelului care acoperă trotuarul rulant. Benzile rulante pe cele trei tronsoane, care au fiecare 80 de metri, au fost deja montate şi s-au făcut şi testele. În plus, au fost montate şi câteva indicatoare. Ce a fost mai greu de muncă, precum spargerea trotuarului sau instalarea bezilor rulante, s-a realizat. Mai sunt de instalat câteva panouri de policarbonat, despre care un angajat de pe acest mic şantier spune că vor crea un efect de seră când va fi cald.

Tot acesta ne-a mai spus că planul e ca la sfârşitul acestei luni acest mic pasaj spre Basarab să fie operaţional. Iniţial, trotuarul rulant trebuia dat în folosinţă la sfârşitul lunii iunie.

Capacitatea maximă a trotuarului rulant este de 6.000 de persoane/oră pe fiecare sens, iar valoarea investiţiei este de 11 milioane de lei fără TVA.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO