1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Imobiliare

Când va fi gata cea mai înaltă clădire din România

"Timpul mediu pentru realizarea structurii unui etaj în cadrul Sky Tower este de 6 zile", spune Paula Rys, responsabil cu comunicarea în cadrul Strabag, citată de Ziarul Financiar. Strabag este constructorul Sky Tower şi al Floreasca Office, ambele ale dezvoltatorului Raiffeisen Evolution.

21 apr, 2012 | Ziarul Financiar

Cea mai înaltă clădire din România, Sky Tower de pe Calea Floreasca ar urma să aibă structura gata în iulie.

Aproape 500 de oameni vor lucra, în următoarele luni, pentru centrul comercial Sky Tower, care va avea o înălţime de  137 de metri, 36 de etaje, 5 niveluri la subsol şi 77.000 de metri pătraţi de suprafaţă construită. Sky Tower va fi cea mai înaltă clădire din ţară şi a doua cea mai înaltă dintre cele construite până acum de austriecii de la Strabag, după clădirea Opera Tower din Frankfurt, cu 170 de metri şi 42 de etaje, potrivit Ziarului Financiar.

"Cea mai dificilă parte (în construcţia proiectului Sky Tower - n.red.) a fost cea de a găsi o tehnologie adecvată care pe de o parte să poată fi adaptată la termenul rapid de finalizare, dar şi la bugetul disponibil. Mai mult, logistica în construcţia unui turn este destul de diferită de cea a unui proiect obişnuit de construcţii, pentru că trebuie realizate o serie de transporturi verticale (de materiale de construcţii - n.red.) care necesită o organizare perfectă a şantierului", mai spune Paula Rys.

Mai multe în Ziarul Financiar.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO