Canon Truck Show, spațiul neconvențional dedicat modul de lucru hibrid, a ajuns și în România

Canon a prezentat echipamentele de ultimă generație dedicate mediul de lucru hibrid, parte din circuitul european ce include Croația, Slovenia, Bulgaria și Grecia. Canon Truck Show s-a oprit pentru câteva zile la Timișoara și București.
Lidia Neagu - vin, 20 mai 2022, 17:22
Canon Truck Show, spațiul neconvențional dedicat modul de lucru hibrid, a ajuns și în România

“Ne bucurăm să le oferim partenerilor și potențialilor clienți din România această experiență inedită, Canon Hybrid Working Truck show, un loc în care pot lua contact direct cu soluțiile noastre destinate birourilor hibride. Acestea au fost dezvoltate de Canon pentru a ajuta la automatizarea proceselor de lucru, facilitând colaborarea între angajați, indiferent de unde lucrează: de la birou, de acasă sau din orice altă locație, a declarat Petronius Secăreanu, director general, Canon România.

Roadshow-ul Canon CEE Hybrid Working se desfășoară într-un autocamion transformat într-un spațiu de lucru modern,  împărţit astfel: un centru de lucru la birou şi în spaţii comune, un centru de lucru de acasă, un centru de lucru mobil şi un centru de imprimare intern.

Conceptul de patru hub-uri, utilizat de Canon, simulează diferite spaţii pentru modul de lucru hibrid, oferind cele mai bune soluţii de gestionare a documentelor şi informaţiilor, indiferent de locul în care se desfășoară activitatea.

Centrul de lucru la birou şi de co-working le asigură angajaţilor o experiență de birou completă şi le permite să lucreze şi să colaboreze impecabil, atât in biroul principal, cât şi in cele secundare. De exemplu, angajaţii din departamentul de Resurse Umane pot să acceseze, să verifice şi să imprime rapid documente  importante, pe care să le partajeze ulterior cu colegii din toată organizaţia. 

Centrul de lucru la domiciliu asigură un mediu de lucru securizat şi eficient.

Pentru o activitate de telemuncă eficientă,  este esențial ca angajații să aibă acces complet la datele lor și să poată interacționa ușor cu dispozitivele şi informaţiile digitale, folosind cloud-ul.

Spre exemplu, echipa HR poate accesa dosarele angajaților de acasă, ceea ce face ca procesarea, semnarea și trimiterea contractelor să fie o experiență fluidă și ușoară.

Astfel, experiența telemuncii devine mai accesibilă şi mai eficientă, asigurând acelaşi nivel de colaborare şi securitate a datelor.

Centrul de lucru mobil reprezintă o extensie a biroului pentru angajaţii care se deplasează şi care utilizează  tehnologie şi echipamente informatice mobile. Imaginați-vă că un membru al departamentului Resurse Umane se întâlnește cu noul angajat în afara biroului. Acesta poate semna contractul pe loc, îl poate scana cu ajutorul unui scaner portabil și poate trimite o copie noului angajat, salvând-o în același timp direct în fișierul noului angajat.

Centrul de imprimare intern ilustrează modul de extindere a funcționalităților în domeniul imprimării profesionale, într-un context de lucru hibrid. Existența unui departament intern de imprimare este eficientă din motive de reducere a costurilor și de confort.

Canon Europe este partea EMEA a Canon In, un furnizor global de tehnologii şi servicii de imagistică. Canon Europe îşi desfăşoară activitatea în aproximativ 120 de ţări, are aproximativ 12.850 de angajaţi în toată regiunea şi contribuie cu aproximativ un sfert la veniturile globale anuale ale Canon. 

Te-ar mai putea interesa și
Cele mai mari producții de porumb boabe din 2021, în județele Galați, Ialomița și Călărași
Cele mai mari producții de porumb boabe din 2021, în județele Galați, Ialomița și Călărași
Cea mai mare cantitate de porumb boabe din ţară, respectiv 3,6 milioane de tone, a fost obţinută anul trecut în regiunea Sud-Est, unde sunt incluse judeţele Brăila, Buzău, Constanţa,......
Rusia anunță că a cucerit orașul ucrainean Lisiciansk și a „eliberat” întreaga regiune Lugansk
Rusia anunță că a cucerit orașul ucrainean Lisiciansk și a „eliberat” întreaga regiune Lugansk
Rusia a declarat că a cucerit oraşul Lisiciansk, din estul Ucrainei, şi întreaga regiune Lugansk, transmite duminică ...
Fondurile de pensii private obligatorii aveau, în mai, active de 88,03 miliarde de lei, în creștere cu 7%
Fondurile de pensii private obligatorii aveau, în mai, active de 88,03 miliarde de lei, în creștere cu 7%
Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 88,03 miliarde lei, la finalul lunii mai 2022, în creştere ...
CNAIR: Reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1
CNAIR: Reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1
CNAIR a anunțat că de luni, 4 iulie, reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1 pe ...