Canon Truck Show, spațiul neconvențional dedicat modul de lucru hibrid, a ajuns și în România

Canon a prezentat echipamentele de ultimă generație dedicate mediul de lucru hibrid, parte din circuitul european ce include Croația, Slovenia, Bulgaria și Grecia. Canon Truck Show s-a oprit pentru câteva zile la Timișoara și București.
Lidia Neagu - vin, 20 mai 2022, 17:22
Canon Truck Show, spațiul neconvențional dedicat modul de lucru hibrid, a ajuns și în România

“Ne bucurăm să le oferim partenerilor și potențialilor clienți din România această experiență inedită, Canon Hybrid Working Truck show, un loc în care pot lua contact direct cu soluțiile noastre destinate birourilor hibride. Acestea au fost dezvoltate de Canon pentru a ajuta la automatizarea proceselor de lucru, facilitând colaborarea între angajați, indiferent de unde lucrează: de la birou, de acasă sau din orice altă locație, a declarat Petronius Secăreanu, director general, Canon România.

Roadshow-ul Canon CEE Hybrid Working se desfășoară într-un autocamion transformat într-un spațiu de lucru modern,  împărţit astfel: un centru de lucru la birou şi în spaţii comune, un centru de lucru de acasă, un centru de lucru mobil şi un centru de imprimare intern.

Conceptul de patru hub-uri, utilizat de Canon, simulează diferite spaţii pentru modul de lucru hibrid, oferind cele mai bune soluţii de gestionare a documentelor şi informaţiilor, indiferent de locul în care se desfășoară activitatea.

Centrul de lucru la birou şi de co-working le asigură angajaţilor o experiență de birou completă şi le permite să lucreze şi să colaboreze impecabil, atât in biroul principal, cât şi in cele secundare. De exemplu, angajaţii din departamentul de Resurse Umane pot să acceseze, să verifice şi să imprime rapid documente  importante, pe care să le partajeze ulterior cu colegii din toată organizaţia. 

Centrul de lucru la domiciliu asigură un mediu de lucru securizat şi eficient.

Pentru o activitate de telemuncă eficientă,  este esențial ca angajații să aibă acces complet la datele lor și să poată interacționa ușor cu dispozitivele şi informaţiile digitale, folosind cloud-ul.

Spre exemplu, echipa HR poate accesa dosarele angajaților de acasă, ceea ce face ca procesarea, semnarea și trimiterea contractelor să fie o experiență fluidă și ușoară.

Astfel, experiența telemuncii devine mai accesibilă şi mai eficientă, asigurând acelaşi nivel de colaborare şi securitate a datelor.

Centrul de lucru mobil reprezintă o extensie a biroului pentru angajaţii care se deplasează şi care utilizează  tehnologie şi echipamente informatice mobile. Imaginați-vă că un membru al departamentului Resurse Umane se întâlnește cu noul angajat în afara biroului. Acesta poate semna contractul pe loc, îl poate scana cu ajutorul unui scaner portabil și poate trimite o copie noului angajat, salvând-o în același timp direct în fișierul noului angajat.

Centrul de imprimare intern ilustrează modul de extindere a funcționalităților în domeniul imprimării profesionale, într-un context de lucru hibrid. Existența unui departament intern de imprimare este eficientă din motive de reducere a costurilor și de confort.

Canon Europe este partea EMEA a Canon In, un furnizor global de tehnologii şi servicii de imagistică. Canon Europe îşi desfăşoară activitatea în aproximativ 120 de ţări, are aproximativ 12.850 de angajaţi în toată regiunea şi contribuie cu aproximativ un sfert la veniturile globale anuale ale Canon. 

Te-ar mai putea interesa și
Donald Trump se declară gata să restabilească alianţa conservatoare cu premierul ungar Viktor Orban
Donald Trump se declară gata să restabilească alianţa conservatoare cu premierul ungar Viktor Orban
Donald Trump este gata să reînnoiască alianţa conservatoare cu premierul naţionalist al Ungariei Viktor Orban, a transmis candidatul republican în alegerile prezidenţiale din SUA într-un......
Cehul Daniel Kretinsky îşi extinde imperiul european prin intrarea pe piaţa oţelului
Cehul Daniel Kretinsky îşi extinde imperiul european prin intrarea pe piaţa oţelului
Miliardarul ceh Daniel Kretinsky şi-a extins imperiul industrial din Europa prin preluarea unui pachet de 20% din acţiunile ...
Cod fiscal schimbat: Guvernul prelungeşte până la 30 septembrie termenul-limită până la care oamenii vor plăti impozitul „special ” pe clădiri rezidenţiale de mare valoare
Cod fiscal schimbat: Guvernul prelungeşte până la 30 septembrie termenul-limită până la care oamenii vor plăti impozitul ...
Persoana care are o clădire rezidenţială a cărei valoare impozabilă depăşeşte 2,5 milioane de lei va trebui să plătească ...
Pierderile Electrolux s-au triplat în primul trimestru, dar sunt mai mici decât estimau analiştii
Pierderile Electrolux s-au triplat în primul trimestru, dar sunt mai mici decât estimau analiştii
Producătorul suedez de electrocasnice Electrolux a raportat vineri pierderi operaţionale semnificativ mai mari pentru primul ...