Cardurile de beneficii, soluții pentru angajați motivați în pandemie. Up România susține costurile de emitere

Companiile trec astăzi printr-un amplu proces de transformare și adaptare la noua realitate impusă de pandemie. Ultimele 6 luni au fost critice atât pentru angajați, cât și pentru angajatori, cu schimbări majore în modul de lucru și operare. În toată această perioadă extrem de provocatoare, sprijinul și colaborarea angajaților au fost factori cheie în regândirea și implementarea noilor modele de muncă și de business. Pentru ca angajații să continue să susțină planurile și valorile companiei, să se simtă valorizați și apreciați și să-și facă cu pasiune munca, aceștia vor avea nevoie de o motivație puternică.
Economica.net - lun, 17 aug. 2020, 12:09
Cardurile de beneficii, soluții pentru angajați motivați în pandemie. Up România susține costurile de emitere

Angajați 100% motivați cu 0% efort

În acest sens, oferirea de beneficii extrasalariale sub formă de tichete valorice este o soluție rapidă pentru a avea angajați 100% motivați și performanți. Pentru ca acordarea și folosirea beneficiilor să fie mai simplă, dar și mai sigură, în actualul context epidemiologic, Up România susține costurile de emitere pentru cardurile de beneficii extrasalariale. Parteneriatul cu Up România pentru acordarea de astfel de soluții de motivare va însemna 0% efort din partea companiilor pentru emiterea acestor stimulente.

Avantajele acordării de carduri de beneficii

Cardurile Up Dejun pe care sunt încărcate tichetele de masă electronice cresc puterea de cumpărare a angajaților pentru produsele alimentare și contribuie la calitatea vieții la locul de muncă prin faptul că acestea pot fi folosite pentru un prânz cald în fiecare zi. Față de varianta măririi de salariu, acestea sunt un mijloc de economisire pentru companie, salvându-se până la 37% din bugetul de cheltuieli.

Cardurile Up Cadou sunt cea mai eficientă soluție pentru recompensarea angajaților cu ocazia unor evenimente. Acestea au 0 taxe patronale și salariale și 0 impozit dacă valoarea lor nu depășește 150 de lei de persoană. Valoarea tichetelor încărcate pe card poate varia, iar acestea pot fi oferite tuturor angajaților dar și copiilor minori ai acestora. Cardurile cadou pot fi folosite pentru achiziția de electronice și electrocasnice, produse de fashion și beauty, articole pentru copii, carburant și servicii turistice.

Cardurile Up Cultură oferă angajaților companiei posibilitatea unui timp liber de calitate, prin acces la produse, servicii și evenimente culturale. Ca și în cazul cardurilor cadou, cardurile Up Cultură sunt scutite de taxe patronale și salariale, iar valoarea maximă a unui tichet electronic nu poate depăși 50 de lei. Dacă suma este acordată lunar, aceasta nu poate depăși 150 de lei, iar pentru un eveniment nu poate depăși 300 de lei.

Cardurile Up Vacanță sunt scutite de contribuțiile angajatorului și angajatului – CAS, fond de sănătate, de șomaj, asigurare de accidente etc. – facilitând o economie de aproximativ 32% a bugetului de prime de vacanță. Angajații care primesc carduri de vacanță vor dispune de o valoare mai mare față de cea acordată cash și vor avea acces la o vastă rețea de parteneri afiliați : hoteluri, pensiuni, unități balneare, campinguri.

Up România a accelerat procesul de digitalizare a serviciilor și produselor sale pentru a veni în întâmpinarea nevoilor generate de perioada de pandemie în rândul companiilor client, dar și a beneficiarilor, ceea ce a condus la o serie de noi avantaje și servicii:

Up Mobil, una dintre cele mai bine cotate aplicații de finance din România, disponibilă în Google Play, App Store și recent în App Gallery Huawei, permite vizualizarea PIN-ului direct în aplicație, oferă acces la oferte și discount-uri disponibile de la partenerii Up România, la categorii de produse și servicii precum: sejururi turistice, meniuri la restaurant, articole pentru casă, cărți, cosmetice, bijuterii.

Serviciul Apple Pay, care permite înrolarea tuturor cardurilor Up România în wallet, ceea ce face posibile plățile cu telefonul pentru toți beneficiarii de carduri Up, fără a mai scoate din portofel cardul de beneficii.

Portofel electronic propriu, în curând disponibil din aplicația Up Mobil pentru telefoanele Android, care va permite plata cu telefonul
PayByFace, o metodă inovatoare de plată care permite plata în magazinele partenere prin simpla scanare a feței pe un iPad instalat la punctul de vânzare.

Up Achiziții, soluția pentru achiziții inteligente dedicată companiilor mici și mijlocii

Dezvoltarea rețelei de parteneri care acceptă cardurile Up România pentru cumpărături și vacanțe online.

Alegerea oricăruia dintre aceste mijloace de motivare și fidelizare a angajaților oferite de Up România înseamnă gestionare simplă, beneficii fiscale și, mai ales, o relație întărită cu propriii angajați.

Up România face parte din Grupul Up, o companie internațională, independentă și solidă care este prezentă în 19 țări și are o experiență de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse și servicii pentru motivarea și fidelizarea angajaților, recompensarea și stimularea vânzărilor, precum și instrumente pentru susținerea programelor și proiectelor sociale.

Intră pe www.upromania.ro și comandă cardurile de beneficii cele mai potrivite pentru angajații tăi!

Te-ar mai putea interesa și
Deputații liberali propun ca taloanele de pensie să poată să fie transmise electronic celor care le solicită
Deputații liberali propun ca taloanele de pensie să poată să fie transmise electronic celor care le solicită
Taloanele de pensie vor putea fi transmise în format electronic, de către Casa Naţională de Pensii Publice, la cererea pensionarilor care primesc pensia în cont curent sau cont de card, prevede......
Bursa Română de Mărfuri a lansat o platformă de schimbare a furnizorului de energie electrică pentru consumatorii casnici
Bursa Română de Mărfuri a lansat o platformă de schimbare a furnizorului de energie electrică pentru consumatorii casnici
Bursa Româna de Mărfuri (BRM) a lansat o platformă pentru selectarea furnizorilor de energie electrică de către utilizatorii ...
Finanţele au împrumutat 621,5 de milioane de lei de la bănci
Finanţele au împrumutat 621,5 de milioane de lei de la bănci
Ministerul Finanţelor (MF) a împrumutat, joi, 621,5 milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de ...
Euro creşte la cursul BNR şi se apropie de maximul istoric în faţa leului – 15.04.2021
Euro creşte la cursul BNR şi se apropie de maximul istoric în faţa leului – 15.04.2021
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat ieri un curs de referinţă de 4,9245 lei/euro, 4,1111 lei/dolar, 5,6701 lei/liră ...