Care sunt acum cele mai tari 5 telefoane cu Android

Dacă plănuieşti sa-ti schimbi telefonul si esti decis ca noul tau gadget sa fie unul Android, atunci iata mai jos un top 5 al celor mai tari astfel de telefoane la ora actuala. Clasamentul este realizat de cei de la ZDnet.
Economica.net - sâm, 08 iun. 2013, 06:42
Care sunt acum cele mai tari 5 telefoane cu Android

HTC One

Potrivit specialistilor, acesta este unul din cele mai bune telefoane existente pe piata. El vine echipat cu ecran Full HD Super LCD3, de 4,7 inch, cu o densitate a pixelilor de aproximativ 469 ppi și protejat de Corning Gorilla Glass 2. HTC One este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600, Quad-Core Krait 300 tactat la 1,7 GHZ. HTC One are 137,4 x 68,2 x 9,3 mm și 143 grame şi este disponibil în două versiuni de culoare – argintiu și negru.

Samsung Galaxy S4

Oamenii din domeniu sustin ca cel mai nou terminal al Samsung este un rival pe masura pentru HTC One, totul depinzand doar de gusturile clientilor. Terminalul sud-coreean vine echipat cu un ecran Super AMOLED de 4.99 inci şi o rezoluţie de Full HD de 1920 x 1080 pixeli.Smartphone-ul este dotat, în funcţie de ţară, cu un procesor octa-core de 1.6 Ghz sau un quad-core de 1.9 Ghz. Galaxy S 4 are o memorie RAM de 2 GB, o memorie internă ce poate ajunge la 64 GB, o cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală de 2.1 megapixeli. Gadget-ul are o baterie cu o capacitate de 2.600 mAh şi va rula cu Android 4.2.2.Telefonul are un ecran și o baterie de dimensiuni mai mari şi o ramă foarte îngustă, toate găzduite de o carcasă ușoară (130 g) și subțire (7,9 mm).

Sony Xperia Z

Acest telefon este un gadget foarte apreciat la scara larga. Cu un design subțire, de numai 7,9 mm, Sony Xperia Z are la bază sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 și un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core 1,5GHz și 2GB RAM. Telefonul dispune de un ecran de 5 inch full HD și este dotat cu o cameră foto de 13 MP cu tehnologia Exmor RS, primul senzor cu video HDR pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să facă fotografii statice sau în mișcare reușite chiar și atunci când lumina vine din spatele subiectului fotografiat. Inteligent, elegant și durabil, Sony Xperia Z este creat pentru a fi rezistent la apă şi la praf.

Samsung Galaxy Note II

Acest terminal este echipat cu ecran HD Super AMOLED de 5,5 inch, Gorilla Glass și rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Sistemul de operare disponibil este Android 4.1 Jelly Bean. Samsung Galaxy Note 2 este propulsat de un procesor Exynos quad-core de 1.6GHz, 2GB memorie RAM și o baterie de 3100 mAh. Capacitate de stocare, ca și în cazul Galaxy S3 este de 16 GB/32 GB și 64 GB cu posibilitatea de a adăuga memorie prin microSd card. Dispozitivul are o grosime de doar 9,4 inch și cântărește 180 de grame. Camera foto spate are 8 megapixeli, iar cea din faţă are 1,9 megapixeli.

Motorola Droid Razr Maxx HD

Fara dar si poate acesta este in momentul de fata cel mai bun telefon al Motorola. Specificațiile hardware sunt identice cu RAZR HD în afară de baterie și grosime, după cum era și normal. De retinut este faptul ca desi dispune de o baterie de 3300 mAh, profilul telefonului ramane sub 10 mm. Iata celelalte detalii ale acestui smartphone:

  • ecran de 4.7 inch cu rezoluție HD, 16.7 milioane culori;
  • procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD slot;
  • Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și update la Android 4.1 Jelly Bean;
  • LTE / 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră de 8 Megapixeli, cameră frontală de 1.3 Megapixeli;
  • baterie de 3300 mAh, 157 gr și 9.3 mm grosime.
  • dispune de nanoparticule hidrofuge care protejeaza impotriva apei
Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...