Care vor fi cele mai grozave maşini de la Salonul Auto Detroit GALERIE FOTO

Luni se deschide, la Detroit, unul dintre cele mai prestigioase saloane auto ale lumii. Cu ce sunt prezente acolo marii producători, potrivit Business Insider?
Economica.net - sâm, 11 ian. 2014, 18:44
Care vor fi cele mai grozave maşini de la Salonul Auto Detroit GALERIE FOTO

În ordinea inversă a clasamentului întocmit de Businees Insider, iată cele 14 vedete ale târgului de la Detroit.

14. Cu 2015 Q3, Audi îşi extinde gama de  crossover pentru SUA

 

Un pic mai mic decât Q5, cel mai bine vandut model Audi, Q3 vine cu un motor de 2 litri,  de 200 de cai putere, o trapă panoramică și scaune față încălzite, disponibile în modelul standard.


13. Cel mai nou Porsche din acest an va fi un model 911 Targa.

Tot ceea ce a aflat editorul Bunsiness Insider este că că maşina se va baza pe modelul 1965 Targa (foto), și că vine cu o secțiune mobilă pe acoperiș și cu o fereastră wrap-around în spate. Porsche promite „un adevărat clasic modern.”


12. Cel mai mic Dodge benficiază de un tratament Blacktop pentru 2014

La fel ca Journey, Charger, Challenger și Avenger. Pachetul Dart Blacktop va costa 295 dolari pe Dart SXT, și oferă un aspect mai sportiv, cu jante negre şi culori speciale exterioare.


11. Mercedes caută cumpărători de lux mai tineri

O parte a planului este lansarea modelului GLA 45 AMG. Noul SUV ajunge de la 0 la 60 mile / h în 4,8 secunde şi atinge o viteză maxima de 155 mile pe oră (o milă are 1,6 km).


10. Business Insider nu a putut afla cum va arăta modelul 2015 Honda Fit

Dar editorii site-ului cred că este „o afacere mare”. Modelul subcompact hatchback cu cinci uşi a fost pe lista Car and Driver’s 10-Best în fiecare an de la introducerea sa din 2007, iar clienții au luat aproape 5 milioane de unități până în prezent.


9. Volkswagen Golf R este un cadou pentru iubitorii de hatchback

Cea mai puternică versiune a modelului Golf care s-a vândut vreodată pe piața americană, noul R, are o putere impresionantă de 290 de cai şi ajunge de la 0 la 60 mile / h în doar 4.9 secunde.


8. Nissan a fost zgârcit cu detaliile despre „Concept Sedan Sport”, cu care va debuta la Detroit.

Până în prezent, producatorul japonez a spus doar că maşina „oferă un aspect progresist”.  În funcție de modul în care arată, că ar putea fi o veste excelentă.


7. Porsche aduce şi noul Cayenne Platinum Edition

Ca și Cayenne Diesel Platinum Edition. Costă de la 66.300 dolari și respectiv 66.900.


6. Bentley va fi primit pe scenă la Detroit, în ciuda specificului non lux al salonului

Nu veţi vedea un Rolls Royce la Detroit, căci Salonul  nu se concetrează pe lux. Totuşi Bentley vrea să-şi lanseze modelul Continental GT V8 S.


5. Kia GT4 Stinger abia se ridică deasupra solului cu câțiva centimetri.

Pentru a-l ajuta, producătorul coreean i-a dat un motor turbo de 2 litri, care va alimenta cei  315 de cai putere, cu tracţiunea pe. Jante de 20 inci.

 

4. Acura nu a catadicsit să lase o imagine a prototipului TLX.

Masina va înlocui modelul TL ca marcă de mid-size sedan de lux.

 

3. Lexus a adăugat putere modelului coupe RC dezvăluit la Tokyo

RC F este cel mai puternic automobil de performanță V8  făcut vreodată. Şi Lexus promite că va transforma naveta cotidiană în „fiecare zi la pistă”.


2. Volvo îşi provoacă reputaţia

Este renumit pentru accentul pe siguranță. Acum, cu XC Concept Coupe, se va adresa celor cxare savurează faptul că au rămas întregi după o călătorie elegantă, spune dierctoul  Volvo Thomas Ingenlath.

 

1. Beetle off road

Cand vine vorba de maşini concept, întrebarea cheie este, de obicei, „de ce nu”, mai degrabă decât „de ce?” Deci, de ce nu un Beetle, care poate merge off-road? VW spune acest Beetle Dune este „mult mai fezabil”, decât un concept similar a arătat în 2000.


 

Te-ar mai putea interesa și
Mai multe bonuri de masă pentru o largă categorie de bugetari. Scapă de restructurări sau desființări instituții importante din administrația locală- Proiect
Mai multe bonuri de masă pentru o largă categorie de bugetari. Scapă de restructurări sau desființări instituții importante ...
Ministerul Finanțelor a elaborat un proiect de Ordonanță de Urgență (OUG) care aduce mai multe modificări legii 296/2023, cunoscută și ca legea austerității. Printre altele, nu se vor mai......
CEC Bank – Veniturile au crescut cu 11%, activele cu 35%, în 2023
CEC Bank – Veniturile au crescut cu 11%, activele cu 35%, în 2023
CEC Bank a înregistrat, anul trecut, o creştere cu 35% a activelor nete, până la 83,5 miliarde de lei, şi un profit ...
Cătălin Cîrstoiu va lupta cu Nicuşor Dan şi cu „Piedone” pentru Primăria Capitalei. Liderii coaliţiei au ajuns la o înţelegere
Cătălin Cîrstoiu va lupta cu Nicuşor Dan şi cu „Piedone” pentru Primăria Capitalei. Liderii coaliţiei ...
Liderii coaliţiei de guvernare şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria ...
Deca: Creşte numărul studenţilor străini care vor să studieze în România
Deca: Creşte numărul studenţilor străini care vor să studieze în România
Numărul studenţilor străini care vor să studieze în ţara noastră este în creştere, pe platforma "Study in Romania" ...