1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Carmen-Georgeta Neagu, numită preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica

Carmen-Georgeta Neagu a fost numită, în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice 'Transelectrica', potrivit unui comunicat al societăţii, postat, luni, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

12 mai, 2014 | Agerpres

Carmen-Georgeta Neagu a fost numită în funcţia de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere în data de 28 iunie 2013, iar pe 30 septembrie 2013 a fost confirmată de Adunarea Generală a Acţionarilor.

Din ianuarie 2014, Carmen-Georgeta Neagu este acţionar şi director general al societăţii Peria Capital, companie de consultanţă şi management în afaceri, care îşi propune să se poziţioneze ca jucător important pe piaţa de business, atât la nivel naţional, cât şi regional, în Europa de Sud-Est.

Ea are o carieră îndelungată în sectorul energetic, activând în companii naţionale şi multinaţionale de renume.

Din septembrie 2005 până în decembrie 2012, Carmen-Georgeta Neagu a fost director executiv regional al GE Energy pentru Europa de Sud-Est, responsabil de întreaga gamă de produse şi servicii a diviziei GE Energy în regiune.

Carmen-Georgeta Neagu a absolvit în anul 1982 Facultatea de Energetică a Universităţii Politehnice Bucureşti, specialitatea termoenergetică.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO