Carrefour: Extinderea rețelei Express rămâne o prioritate pentru noi și în 2023

Carrefour România atinge pragul de 138 de unități Express la nivel național, după deschiderea a 18 magazine în cea de-a doua jumătate a anului. Din acestea, 23 sunt în regim de franciză.
Alina Stanciu - lun, 19 dec. 2022, 12:40
Carrefour: Extinderea rețelei Express rămâne o prioritate pentru noi și în 2023

Extinderea formatului de magazine de proximitate Express reprezintă un obiectiv strategic pentru Carrefour România, anunță compania,  care a inaugurat în cea de a doua parte a anului 18 magazine, dintre care șase în București și două în Cluj.

Magazinele Carrefour de proximitate vând peste 3.500 de produse și sunt amplasate în apropierea caselor, în centrele de birouri sau în zone aglomerate. Acestea ocupă o suprafață construită cuprinsă între 100 mp și 350 mp alocați spațiului de vânzare.

Totodată, rețeaua Express funcționează și ca un hub pentru livrările rapide, în doar 30 de minute, prin Bringo. Momentan, serviciul nu este valabil și la nivelul noilor magazine, dar se urmărește integrarea cât mai rapidă, pentru o experiență completă a clienților. Până atunci, rămâne disponibil pentru 26 magazine Express din întreaga țară.

„Extinderea rețelei Carrefour Express rămâne o prioritate pentru noi și în 2023, fiind o parte esențială din strategia noastră de expansiune. Astfel, implementăm constant modelul omnichannel Carrefour: să fim alături de clienții noștri acolo unde sunt ei și în modul în care preferă să cumpere. Urmărim consolidarea poziției atât în București, cât și în restul țării, prin securizarea de noi locații în orașele cu o populație de peste 10.000 locuitori,” a declarat Bogdan Jigman, Director Property & Expansiune pentru formatele Market, Express, Supeco.

„Continuăm să dezvoltăm conceptul de proximitate Carrefour Express, diversificând locațiile în care alegem să deschidem noile puncte de vânzare – de la zone rezidențiale, până la clădiri de birouri sau chiar zone urbane centrale. Obiectivul nostru este să facilităm accesul clienților noștri la produsele favorite, în cadrul unei singure sesiuni de cumpărături, aproape de casă sau de locul de muncă. Astfel, aducem cât mai aproape de clienți produsele proaspete provenite de la fermierii locali, gama BIO, dar și mărci proprii, precum Drag de România sau vinuri regionale din programul Deschidem Vinul Românesc”, a declarat Vincent Rochefort, Director Proximitate, Carrefour România.

Prin deschiderea noilor magazine Express, Carrefour a creat 135 locuri de muncă la nivel național,

În momentul de față. compania operează 138 de unități Express la nivel național, dintre care 115 magazine integrate în rețra și 23 în regim de franciză.

În perioada sărbătorilor de iarnă vor apărea modificări în ceea ce privește programul de lucru. Mai exact, pe 24, 26 și 31 decembrie, dar și 2 ianuarie, magazinele vor funcționa doar până la ora 18:00.

Carrefour România operează  peste 380 de magazine în țară și un magazin online cu livrare acasă sau Click & Collect. De asemenea, retailerul vinde prin platformele BRINGO și Glovo, disponibile gratuit în Google Play și App Store.

Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.

 

Te-ar mai putea interesa și
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila, distribuitorul pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, a finalizat tranzacția pentru achiziționarea a 100% din părțile sociale ale companiilor Parmafood......
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași (ATB) vrea să își crească productivitatea cu 25% până în 2030 cu ajutorul accelerării procesului ...
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
BAT și Philip Morris România salută decizia Ministerului de Finanțe de a face public proiectul de Ordonanță de Urgență ...
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentația necesară lansării procedurii de achiziție publică pentru Lotul Pipirig ...