1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Carrefour încheie un parteneriat strategic cu Glovo pentru un serviciu de livrări rapide disponibil în patru ţări

Distribuitorul francez Carrefour a anunţat miercuri semnarea unui parteneriat cu start-up-ul spaniol Glovo pentru a le propune clienţilor din patru ţări un serviciu de livrări în 30 de minute, şapte zile pe săptămână, transmite Reuters.

17 iul, 2019 | Agerpres

Acest serviciu, care va fi lansat în Franţa, Spania, Italia şi Argentina la începutul lunii octombrie, va oferi clienţilor o oportunitatea de a-şi cumpăra alimentele online simplu, rapid şi practic, a precizat Carrefour într-un comunicat. Grupul a precizat că acest parteneriat se va adăuga unui serviciu de livrări expres care este disponibil deja pe aplicaţia mobilă a Carrefour în Franţa.

"Carrefour caută în continuu modalităţi pentru a oferi servicii inovative care să facă mai uşoară experienţa de shopping a clienţilor", a declarat Amélie Oudéa-Castéra, director responsabil pentru E-commerce la Carrefour. "Acest parteneriat marchează o nouă etapă în ambiţia Carrefour de a deveni lider în domeniul de e-commerce alimentar", adaugă grupul francez.

Livrările de alimente, via bicicletă sau scuter, vor fi disponibile într-o primă fază în oraşele Paris, Sevilia, Valencia, Milano, Roma şi Buenos Aires.

Înfiinţat în anul 2015, strat-up-ul spaniol Glovo este specializat în livrarea, în mai puţin de o oră, a cumpărăturilor alimentare, a meselor, produselor farmaceutice sau a cadourilor. Societatea este prezentă în 26 de ţări şi peste 186 de oraşe. În luna mai 2018 aplicaţia Glovo a fost lansată şi în Bucureşti.

În România, Grupul Carrefour numără 303 magazine, dintre care 32 de hipermarketuri 'Carrefour', 218 supermarketuri (203 magazine 'Market' şi 15 magazine 'Express Orange'), 42 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' şi un magazin de comerţ online.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO