1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Carrefour intră în campania Black Friday

Retailerul francez Carrefour va organiza şi anul acesta o campanie de reduceri de preţuri marca Black Friday. Discounturile vor fi de până la 50% la electronice, electrocasnice, IT şi telecom.

11 noi, 2015 | ECONOMICA.net

Carrefour România da startul campaniei Black Friday pentru al patrulea an consecutiv, anunţă un comunicat al companiei potrivit căruia campania va dura până la 1 decembrie.  Retailerul va reduce preţurile cu până la 50% la sute de produse, astfel că va comercializa televizoare LED începând cu 475 lei, aspiratoare de la 250 lei, electronice, electrocasnice sau produse IT la cele mai mici preţuri. „Este al patrulea an la rând când ne bucurăm clienţii cu această sărbătoare a preţurilor mici. Ofertele pe care le-am pregatit pentru ei de Black Friday vizează o gamă larga de produse electronice, electrocasnice, IT şi telecom, cu reduceri incredibile" a declarat Andreea Mihai – Director Marketing Carrefour România.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. 

În România, Grupul Carrefour numără 185 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 103 supermarketur Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO