Carrefour își mută magazinul online în aplicația Bringo.Va vinde la aceleași prețuri ca în unitățile fizice, cu ajutorul unor personal shoppers

Retailerul francez Carrefour, primul operator de hypermarket online din România, renunță la modelul inițial de e-commerce, amplificând parteneriatul cu Bringo. De la 1 septembrie, clienții vor putea cumpăra prin platforma Bringo, ceea ce înseamnă că retailerul va livra la nivel național, în 90 de minute, la prețurile din magazinele fizice. Cumpărăturile vor fi făcute de un personal shopper.
Economica.net - joi, 27 aug. 2020, 11:20
Carrefour își mută magazinul online în aplicația Bringo.Va vinde la aceleași prețuri ca în unitățile fizice, cu ajutorul unor personal shoppers

De la 1 septembrie, cumpărăturile din Supermarket Online Carrefour se vor face prin aplicația BRINGO, platformă pe care compania a preluat-o parțial în 2017 și care oferă posibilitatea cumpărătorilor de a comanda și a primi produse de la diferite magazine. Practic, de la acea dată, Carrefour Supermarket Online, prin care retailerul oferea servicii de comerț online, se mută în BRINGO, locul unde clienții pot comanda produse din magazinele fizice (hipermarket și supermarket).

Consumatorii vor putea cumpăra online de la Carrefour accesând magazinele din aplicația BRINGO, disponibilă gratuit în App Store și Google Play. De asemenea, va fi în continuare disponibilă secțiunea Supermarket Online de pe site-ul Carrefour.ro, dar va purta o altă denumire, de Super BRINGO Market.

Schimbarea, spune compania, a avut loc pentru ca retailerul să poată oferi un serviciu “cu acoperire națională, personal și rapid”, cu livrare în 90 de minute și cu ridicare din magazin (prin Click & Collect). Totodată, mutarea Supermarket Online în Bringo presupune și faptul că se va putea cumpăra online la prețul din magazinele fizice, iar cumpărăturile vor fi făcute de un personal shopper. Acesta  se ocupă de întreaga listă de cumpărături, alege produsele dorite și comunică în timp real cu cel care plasează comanda, oferindu-i recomandări, sugestii sau posibilitatea adăugării unor noi produse în coș, la solicitarea clientului.

 Oferta online a Bringo Market se ridică la peste 50.000 de produse, precum fructe și legume, conserve, lichide, produse de băcănie, lactate, carne, înghețată și alte produse congelate, produse pentru curățenie și îngrijire personală, precum și multe altele.

 “Prin toate inițiativele sale, Carrefour România își întărește modelul omnicanal și câștigă timp pentru client, printr-o rețea interconectată de retail, care azi cuprinde peste 360 de magazine cu formate diverse, serviciul integrat Casa Ta – Self Service, aplicația Carrefour și platforme de shopping online cu servicii de livrare personalizată”, anunță compania.

 Carrefour România operează peste 360 de magazine în țară, iar platforma BRINGO este disponibilă gratuit în Google Play și App Store și cu o rețea prezentă în 36 de orașe.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Arafat: Activitatea cu prezenţă fizică în şcolile private, suspendată în perioada 25 octombrie – 5 noiembrie
Arafat: Activitatea cu prezenţă fizică în şcolile private, suspendată în perioada 25 octombrie – 5 noiembrie
Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat că activitatea cu prezenţă fizică se suspendă pentru preşcolari şi elevi, în ...
Arafat: Pensionarii nevaccinaţi care trebuie să ridice pensia – fără restricţii privind accesul în instituţiile publice
Arafat: Pensionarii nevaccinaţi care trebuie să ridice pensia – fără restricţii privind accesul în instituţiile ...
 Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat că prin Hotărârea de Guvern aprobată luni pensionarii nevaccinaţi nu vor avea ...
Goldman Sachs: Cotaţia barilului de ţiţei Brent ar putea depăşi 90 de dolari
Goldman Sachs: Cotaţia barilului de ţiţei Brent ar putea depăşi 90 de dolari
Analiştii de la Goldman Sachs au apreciat că redresarea semnificativă a cererii globale de petrol ar putea duce cotaţia ...