1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Carrefour România are un nou director general

Carrefour România va avea un nou director general, după aproximativ trei luni de când cel mai important scaun din companie a fost eliberat.  Funcţia va fi ocupată de actualul director financiar al filialei din România.

20 noi, 2013 | ECONOMICA.net
Începând cu data de 19 noiembrie Jean Baptiste Dernoncourt, in prezent Directorul Financiar al Carrefour Romania, este numit Directorul Executiv al Carrefour Romania, sub conducerea domnului Gerard Lavinay, Directorul Executiv pentru Europa de Nord, informează un comunicat am companiei.
 
Din luna august a acestui an, Carrefour România a rămas practic fără director general, după ce François Melchior de Polignac (40 de ani), numit pe această poziţie în mai 2011, şi-a părăsit scaunul din România. De atunci şi până acum, interimatul a fost asigurat de Jean Baptiste Dernoncourt,  numit CFO al Carrefour România în aprilie 2012. Francezul a lucrat înainte în China, pe poziţia de Back Office Management&Controlling Director în cadrul aceluiaşi grup.  Dernoncourt lucrează pentru Carrefour din aprilie 2007, iar înainte a fost senior auditor la Deloitte.
 
Detalii despre reorganizarea Carrefour aici
 Cu peste 9.900 de magazine în 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul 1 în Europa. În Romania, Grupul Carrefour numără 154 magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 75 de supermarket-uri „Market”, 53 de magazine de proximitate „Express” si 1 website de comerţ online.
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO